‘3 İyi Arkadaş’ isimli tiyatro sergilendi

15 Haziran 2016 14:51

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından belediye bünyesinde oluşturulan Belediye Tiyatrosu, dördüncü oyununu sahneledi. Daha önce ‘Türkçem Eyvah’, ‘Ehliyet Senin Neyine Dön Şinasi Köyüne’ ve ‘Pırtlatan Bal’ isimli oyunları tiyatro severlerin beğenisine sunan Belediye Tiyatrosu son olarak yine çocuklara yönelik ‘3 İyi Arkadaş’ isimli tiyatrosunu sahneledi. 

Belediye Kültür Sineması Salonu’nda saat 10.00 ve 13.30 olmak üzere iki seans halinde gösterilen ‘3 İyi Arkadaş’ isimli çocuk tiyatrosunun oyuncuları da, seyircileri de çocuklardan oluştu. Isparta’daki ilkokullarda öğrenim gören öğrencilerin doldurduğu salonda ‘3 İyi Arkadaş’ isimli oyunun yazarı ve yönetmeni belediye tiyatro hocası Evrim Kargı.

Mehmet Ali Çolak, Samet Umut Çolak, Aybüke Yıldırım, Nehir Erdoğan, Furkan Özbey, Ebrar Emine Özbey, Eslem Ayşe Özbey, Özge Çoban, Gülşen Konur, Tuana Bölükbaşı, Efe Mert Kılınç, Ceydanur Eruğuz, Irmak Demirel ve Azra Güven’in rol aldığı tiyatro sosyal mesajlardan oluştu. Karşılıklı sevgi ve saygının ele alındığı tiyatro oyununda ‘sağlıklı beslenme’, ‘eşyaların düzenli kullanılması’, ‘çevreyi koruma, hayvanlara sahip çıkma’, ‘görgü kurallarına dikkat etme’, ‘toplum içinde kulaktan kulağa konuşmama, konuşan bir bireyin büyük veya küçük sözünü kesmeme’  konuları esprili bir dille anlatıldı.

 

Bu haber 796 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...