Borsa Senirkent’te iftar verdi

15 Haziran 2016 14:57

Isparta Ticaret Borsasının geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarının dördüncüsü Senirkent İlçesinde gerçekleşti.

Senirkent’te düzenlenen iftar yemeğine ev sahibi olarak Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, Meclis Başkan Yrd. M. Ali Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Hasan Hüseyin Özdemir, Meclis üyelerimiz Ertuğrul Siyah, Levent Köklü ve Necati Türedi misafirlerini kapıda karşıladı. Protokolde ise, Senirkent Kaymakamı Mehmet Sayın, Uluborlu Kaymakamı Adem Çelik, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, Büyükkabaca Belediye Başkanı Ali İhsan Temurçin , Senirkent İlçe Jandarma Komutanı Yücel Ardahanlıoğlu, Uluborlu Jandarma Komutanı İhsan Çınar, Meslek Odaları Başkanları, Daire Müdürleri ve  üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleşti.

İftar yemeğinin ardından, üyelerimizin de içinde bulunduğu Senirkent ve Uluborlu İlçelerinde önde gelen yetkililer ile birlikte istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda, her iki ilçemizin içinde bulunduğu  ekonomik koşullar,üretim ve ticaretle ilgili yaşanan sıkıntılar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Program, iyi dilek ve temennilerle sonu buldu.

Bu haber 596 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...