Şarkikaraağaç belediyesi ilçe halkını iftarda buluşturdu

17 Haziran 2016 18:22

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı’nın vermiş olduğu iftar yemeğinde şarkikaraağaç halkı bir araya geldi.

Düzenlenen iftar yemeğine Şarkikaraağaç Kaymakamı İbrahim Gültekin,Cumhuriyet Başsavcısı Celal Kaplan Garnizon Komutanı Yaşar Doğu İlçe protokolü Belde belediye başkanları Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, İlçemiz Siyasi parti temsilcileri esnaflarımız ve birçok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Yenilen iftar yemeğinin ardından konuşma yapan Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Sayın Kaymakamım, Sayın İl Başkanım, Çok kıymetli ve muhterem misafirler !!

Öncelikle Bu güzel ve anlamlı iftar yemeğine katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. 

Bu iftar programında sizlerle bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek isterim. Manevi hazzın ve lezzetin en yoğun yaşandığı,   Onbir ayın sultanı, mübarek ramazan ayını hep birlikte yaşıyoruz.  Yardımlaşmanın, Dayanışmanın, Cömertliğin, Şevkatin  Merhametin,  Aile sevgisinin, İbadetin , Duaların ve Güzel ahlakın ete kemiğe büründüğü bu kutlu rahmet ve mağfiret ayını bizlere yaşatan Cenab-ı Allah’a  sonsuz şükürler olsun.

İnşallah Cenab-ı Allah tutuğumuz oruçları, yaptığımız ibadet ve duaları kabul eder, üzerimizden rahmetini ve Merhametini esirgemez. Bayrama da kavuşmamızı nasip eder.  Bu duygu ve düşüncelerle iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.   Ayrıca Bu vesile ile ilçemize geldiği  günden bu güne kadar görevini başarılı bir şekilde  yürüten Jandarma Komutanımız Sayın Yaşar DOĞU beyin görev süresi dolması nedeni ile aramızdan ayrılacaktır. Kendisine  yapmış olduğu tüm hizmetlerden dolayı teşekkür eder gideceği yeni görev yerinde başarılar dilerim. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Konuşmama son verirken hepinizi tekrar sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.   Sağolun Varolun” dedi.

Konuşmanın ardından iftar programı son buldu.

 

Bu haber 637 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...