Vali Günaydın; “Devletimiz tüm imkanları İle gazilerimiz ve şehit ailelerimizin yanındadır”

17 Haziran 2016 18:37

Şehit aileleri ve gaziler, Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesince onurlarına verilen iftar programında bir araya geldiler.

Programa başta şehit yakınları ve gaziler olmak üzere Vali Şehmus Günaydın ve Eşi Aysel Günaydın, Eğirdir Dağ Komando Okul Komutanı Tümgeneral Metin Akkaya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ile daire müdürleri katıldı.

Vali Şehmus Günaydın ve Eşi Aysel Günaydın, iftar öncesi gaziler ve şehit ailelerini masalarında tek tek ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Kur-anı kerim tilaveti ile başlayan iftar programında okunan akşam ezanı ile birlikte davetliler oruçlarını açtılar.

“VERMİŞ OLDUĞUNUZ BEDELİN HİÇ BİR KARŞILIĞI YOK”

Programdaki konuşmasında, şehitlerimizin ülkemiz için vermiş olduğu bedelin hiçbir karşılığının olmadığını vurgulayan Vali Şehmus Günaydın; Devletin tüm imkanları ile şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğu belirterek en kısa zaman tüm şehit yakınları ve gazileri ailecek ziyaret etmek istediklerini belirtti.

“ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZİN TALEPLERİ GECİKMEKSİZİN YERİNE GETİRELECEK”

Vali Günaydın; “Devlet ve Millet olarak sizin vermiş olduğunuz bedel için yaptıklarımız çok anlamlı olmayabilir. Ancak şunu çok açık ve net ifade edeyim ki; sizler aziz şehitlerimizin değerli yakınları, başınız dara düştüğü, sıkıntınız olduğu zaman daima yanınızda bu devleti ve milleti göreceksiniz. Bundan yana hiç şüpheniz olmasın. Bunun yanında son yapılan düzenlemelerle ilgili olarak kamu kurum ve kuruluşlarından sizlere gerekli bilgiler veriliyor. Bu konularda daha ayrıntılı bilgi almak isteyen şehit yakınlarımız ve gazilerimiz valiliğimizi veya bizzat beni arayarak bilgi alabilirler. Bu konuda görevli arkadaşlarımıza açık ve net talimatımdır gerek şehit yakınlarımızın gerek gazilerimizin talepleri gecikmeksizin yerine getirilecektir” dedi.

Bu haber 697 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...