DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZİ ANIYORUZ..

17 Haziran 2016 09:37

9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, ölümünün birinci yıl dönümünde mezarı başında anılacak,  Şevket Demirel için de İslamköy'de Mevlid okutulacak.

Merhum 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 17 Haziran'da İslamköy Çalça Tepe'de mezarı başında anılacak. Isparta Valiliği ve Isparta Belediyesi'nin organizasyonu ile İslamköy'de Demirel için özel bir anma programı düzenlendi. Belediye, törene gitmek isteyen vatandaşlar için otobüs kaldırılacak.

Demirel ailesi, 17 Haziran günü Şevket Demirel için de özel bir program düzenliyor. Şevket Demirel'in 40 mevlidi, 17 Haziran günü İslamköy'de gerçekleştirilecek. Mevlid programından sonra misafirlere iftar yemeği verilecek. Demirel ailesi, mevlid ve iftar programı için İslamköy'e servis kaldıracak.

ANTALYA'DA DA ANILACAK

Diğer yandan Antalya'daki Ispartalılar Derneği de 18 Haziran'da Süleyman Demirel'i için özel bir anma etkinliği düzenledi. Antalya'daki anma programı 'Hoşgörüyle Bir Ömür' konulu karikatür sergisi açılacak, Demirel'le ilgili konferans düzenlenecek. Konferansa TBMM eski Başkanı İsmet Sezgin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Aylin Cesur ile Cumhurbaşkanı Basın Danışmanı Hulusi Turgut konuşmacı olarak katılacak.

Antalya'daki karikatür sergisi Konyaaltı Belediye binası lobi salonunda saat 11.00'da açılacak. Konferans ise 11.30'da başlayacak. Sergi, 24 Haziran'a kadar açık kalacak.

9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel'in vefatının 1'inci yıldönümü vesilesiyle kabri başında yapılacak olan anma töreni programı şu şekilde:

TARİH : 17 Haziran 2016

SAAT :11.00

YER : İslamköy Köyü Çalca Tepe kabri başında

PROGRAM:

10.30 Protokolün ve vatandaşlarımızın yerlerini almaları

11.00 Programın sunumu

* Merhum Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman DEMİREL'in

Özgeçmişinin okunması

* Cumhurbaşkanlığı çelenginin konulması

* Saygı duruşu

* Aile efradına taziyelerin sunulması

14.30 SDÜ tarafından hazırlanan "Süleyman Demirel'i Hatırlamak"

konulu video gösterimi ve panelin sunulması

20.30 Demirel Ailesi tarafından verilecek olan iftar programı

Yer: İslamköy Köyü Helikopter Pisti

Bu haber 652 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...