“Hedefimiz; Isparta´nın Havacılıkta Marka Şehir Olması”

18 Haziran 2016 13:39

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA), AB İnsan Kaynakları Operasyonel Programı’ndan 333 bin Euro hibe desteği almaya hak kazanan ‘Uçak Bakım Teknisyeni Eğitimi Projesi’ açılış toplantısı Barida Otel’de yapıldı. Açılışa bir mesaj gönderen TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç “Hedefimiz havacılık hizmetleri konusunda Isparta’yı bir marka şehir yapmaktır” dedi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA), AB İnsan Kaynakları Operasyonel Programı’ndan 333 bin Euro hibe desteği almaya hak kazanan ‘Uçak Bakım Teknisyeni Eğitimi Projesi’ açılış toplantısı Barida Otel’de yapıldı. Açılışa TBMM’deki çalışmaları nedeniyle katılamayan Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’te bir mesaj gönderdi. Milletvekili Bilgiç mesajında Isparta’nın havacılık konusunda gelişme gösterdiğini söyleyerek “TBMM’deki yoğun programım nedeniyle çok istememe rağmen programa katılamıyorum.

Isparta son yıllarda çok önemli atılımlar yapmaktadır. Bunlardan biri de havacılık alanındadır. İlimiz havalimanı, uçak bakım hangarı, uçuş okulu, Kara Havacılık Okulu ile birlikte ciddi bir havacılık kümelenmesine doğru gitmektedir. Bütün bu gelişmelerin sonucu, beraberinde Isparta için önemli fırsatları doğurmaktadır. Uçak bakım teknisyenliği eğitimi projesi de bu fırsatlardan biridir. Gençlerimize dünyanın dört bir yanında iş imkanı sunacak bu projenin Isparta ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Hedefimiz havacılık hizmetleri konusunda Isparta’yı bir marka şehir yapmaktır” dedi.

 

 

Bu haber 554 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...