Milletvekillerimizden büyük buluşma

18 Haziran 2016 13:45

Isparta’nın uzun bir süredir beklediği ve şehrin geleceğinde önemli faktör oynaması beklenen toplantı Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan-Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekili Sait Yüce, CHP Milletvekili İrfan Bakır ve MHP Milletvekili Nuri Okutan katıldı.

Toplantı ile ilgili basına kısa bir değerlendirme yapan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, uzun zamandan bu yana böyle bir toplantı yapma arzusu taşıdıklarını belirtti. Günaydın, “Vekillerime teşekkür ediyorum. Bugün bu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz için büyük boyutlu projelerimiz var. Bu projeleri Isparta Belediyesi ve başkanı olarak benim yalnız başıma yapmam çok zor, ancak bu projeler şehrimiz için çok önemli projeler. Bu projelerin gerçekleşmesi için sayın vekillerimizle hep beraber çaba gösterildiği takdirde bunun gerçekleşeceğine inanıyorum. Bu açıdan sayın vekillerimizin desteklerini almak suretiyle bu projelerin yapılarak, Isparta’ya hizmet gerçekleştirileceğine inanıyorum. Sayın vekillerimize de böyle bir toplantıyı kabul ettikleri ve buraya geldikleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu toplantının memleketimiz için hayır, uğur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Açıklamanın ardından toplantı basına kapalı olarak başladı. Toplantıda Isparta’nın tüm sorunları ele alınacak, yapılacak projeler masaya yatırılacak ve yol haritası çizilecek.

Bu haber 729 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...