Yaz Spor Okulları kayıtları devam ediyor

20 Haziran 2016 16:13

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen İl Spor Merkezi ve Engelliler İl Spor Merkezi Yaz Spor Okulları için kayıtlar devam ediyor.

Isparta’da 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesinin ardından çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi ve küçük yaşlarda gençlere spor kültürünü yerleştirmek amacıyla başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları, 11 Temmuz 2016 tarihinde başlayacak.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ücretsiz Yaz Spor Okullarından il genelinde ki bütün öğrencilerin yararlanmaları için çalışmalarını tamamladı.

Isparta’da ücretsiz yaz spor okulları 25 branşta, Engelliler İl Spor Merkezi ise 15 branşta hizmet verecek.

02 Haziran 2016 tarihinden başlayan kayıtlar devam ediyor. İl Müdürlüğü kayıt merkezinin yanı sıra 13 Haziran 2016 Pazartesi gününden itibaren Isparta’nın en işlek noktalarına kayıt stantları konuşlandırıldı.

Mimar Sinan Cami önü, IYAŞ PARK AVM,  6 Mart Spor Salonu ve Işıkkent Spor Salonundaki kayıt merkezleri öğrencilere ve velilere kayıt ve spor faaliyetleri hakkında detaylı bilgi veriyor.

Kayıt formları ayrıca Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü resmi internet sayfası http://isparta.gsb.gov.tr/ adresinden ulaşılabilecek. Yaz Spor Okulları kayıtları ise 01 Temmuz 2016 tarihinde sona erecek. Kayıtlarının tamamlanmasının hemen ardından ise branş ve spor salonu dağıtımları açıklanacak.

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, tüm velilerden çocukları için bu imkanlardan faydalanmaya davet etti.

*****BRANŞLAR******

İL SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI (5-18 YAŞ ARASI)

Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Bocce, Jimnastik, Dağcılık, Dart, Futbol, Güreş, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Wushu-Aikido, Yelken, Yüzme (Ücretli)

İL ENGELLİLER SPOR MERKEZİ YAZ SPOR OKULLARI

BEDENSEL ENGELLİLER : Atıcılık, Atletizm, Badminton, Halter, Masa Tenisi, Okçuluk, Oturarak Voleybol, Tekerlikli Sandalye Tenis

İŞİTME ENGELLİLER : Badminton, Güreş, Judo, Hentbol, Taekwondo

ÖZEL SPORCULAR : Atletizm, Jimnastik, Masa Tenisi

GÖRME ENGELLİLER : Goolball

Bu haber 1002 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...