Özel İdare yeni iş makinaları ile takviye edildi

22 Haziran 2016 10:40

Isparta İl Özel İdaresine Ankara'dan gönderilen iş makinaları dün protokolün de geniş katılımıyla ilgili birimlerin envanterine girdi.

Isparta İl Özel İdaresi, köylere daha iyi hizmet götürebilmek için araç parkurunu yenilemeye devam ediyor. Bu doğrultuda 4 pikap, 4 adet greyder ve 2 adet silindir İl Özel İdaresinin araç parkuruna kazandırıldı. Araçlar için tanıtım töreni düzenlendi.
Isparta Valiliği İl Özel İdaresi araç parkurunu yeniliyor. Köylere daha iyi hizmet ulaştırılması için kazandırılan araçlar yapılan törenin ardından hizmet vermeye başladı. Araç parkurunun tanıtımı için yapılan törene Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Milletvekili Said Yüce, Emniyet Müdürü Halil Altan, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, il genel meclisi üyeleri, daire müdürleri ve Özel İdare çalışanları katıldı
Kurumunun proje üreten ve sahaya hakim bir kurum olduğunu ifade eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, 3,5 milyon liralık yatırımla 4 adet pikap, 4 adet greyder, 2 adet silindir alımı yaptıklarını söyledi.

Bu haber 626 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...