Fatih Mahallesinde asfaltsız sokak kalmayacak

23 Haziran 2016 10:59

Isparta Belediyesi Fatih Mahallesi’nde 25 sokakta başlattığı sokak bazlı çalışma sayısını 32 sokağa çıkardı. Ramazan Bayramı arifesinde bu sokakların tamamı asfalta kavuşmuş olacak. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ayrıca, bayram sonrasında 32 sokağın haricinde çok küçük ara sokaklarında asfaltının yapılacağını böylece Fatih Mahallesi’nin tüm sokaklarının tamamlanmış olacağını söyledi.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılacak olan asfalt çalışmaları için 21 günde 32 sokağın altyapı, stabilize ve dayanıklı asfaltı ile bitirilmesi hedeflendi. Bu hedef bayram arifesinde tamamlanacak. Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen ve personel ile sohbet eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’mız için yapacak daha çok işimiz var. Şehri bürüt olarak ele alıyoruz. Fatih Mahallemizde şehrimizin en büyük mahallelerinden birisi. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. 32 sokak ve caddemizi bayram arifesinde tamamlayacağız. Bunun yanında mahallemizde 3-4 metrelik çok dar sokaklarımız var bunları da bayram sonrası ele alacağız. Şu anda yollarımızda stabilize çalışmaları devam ediyor, yarından itibaren de dayanıklı asfalt çalışmalarına başlıyoruz” dedi.

Belli bir prensip ve disiplin içerisinde çalıştıklarını aksi takdirde böyle bir çalışmanın tamamlanmasının aylar alacağını vurgulayan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Caddelerimizin başlarına ‘kısa sürede bitireceğiz’ diye tabelalar astık ve bu caddelerimizin tamamını bitiriyoruz. Planlamamızda şehrimizi bir bütün olarak ele alıyoruz. Bu çalışmaların tamamını 3 yıl içerisinde bitiriyoruz. Bunları yaptığımızda 30-40 yıllık bir çalışma bir-iki devrede tamamlanmış oluyor. Isparta’mız en yaşanabilir şehirler arasında birinci. Gayemiz en tenha, en dar sokaklarımızın dahi asfalta kavuşmasıdır. Bu çalışmaların başta Fatih Mahallesi sakinlerimize ve Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 630 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...