Bilecik Yenipazar Belediye Başkanı’ndan Başkan Günaydın’a ziyaret

24 Haziran 2016 11:15

Bilecik Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı meslek büyüğü olarak gördüğünü söyleyen Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, “Meslek büyüğümüz Yusuf abimin, bilgilerinden, tecrübelerinden faydalanıp, Yenipazar’da belediyeciliği daha iyi nasıl uygulayabilirim diye kendisini ziyaret ettim. Kendisi devamlı takip ettiğim bir abimdir. Gerek dava, gerek meslek büyüğümüzdür. Bugün hem hatır sormak, hem de tecrübelerinden faydalanmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdim” dedi.

Bilecik Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Belediyemizin durumunu görmek ve karşılıklı bilgi alışverişi için gelen başkanımıza teşekkür ediyorum. Belediye başkanlarının birbirleriyle bir araya gelmesi, istişarelerde bulunması önemlidir. Yenipazar ile ilgili de sayın başkandan bizde bilgiler aldık. Gayretli ve genç bir belediye başkanımız. Kendisine hem yaptıkları bu ziyaretlerinden, hem de Yenipazar’a yapmış oldukları güzel hizmetlerinden dolayı teşekkür ve tebrik ediyorum, Yenipazar için daha nice güzel başarılar diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 620 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...