Lösev Yardım Tır´ı Isparta´da

24 Haziran 2016 11:17

Lösev’in gıdadan oyuncağa pek çok yardım malzemesi bulunan yardım TIR’ı Isparta’ya geldi.

Zorlu bir tedavi sürecinden geçen lösemili çocuklara ve ailelerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, moral sağlamak amacıyla Ramazan ayı boyunca gıdadan, giyeceğe, kırtasiyeden oyuncağa kadar çok sayıda ihtiyaç malzemesini taşıyan TIR Isparta'ya ulaştı. Valilik önüne gelen TIR'dan indirilen malzemeler, ailelerin ihtiyaçları oranında dağıtıldı.

LÖSEV Antalya Şubesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Deniz Çetin, "Tüm Türkiye'yi dolaşan yardım TIR'ımız bugün Isparta'da. Ailelerimize yardım dağıtıyoruz. TIR'ımızın içinde kuru gıda paketlerimiz, oyuncaklar, kıyafetlerimiz var. Bize kayıtlı olan ailelerimiz buraya gelerek ücretsiz şekilde ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Zorlu bir mücadele olduğu için bu süreçte onları yalnız bırakmamak için hem Ramazan hem diğer aylarda bu tarz çalışmaları yapıyoruz. Bu TIR belirli periyotlarda turu gerçekleştiriyor. LÖSEV şubesinin olmadığı illerde yardım dağıtıyoruz" dedi.

LÖSEV Isparta Temsilcisi Çetin Demircan, LÖSEV'in ailelere her türlü maddi manevi destekte bulunduğunu söyledi. Demircan, "Isparta'da kayıtlı ailelere ulaştık. Hepsini çağırdık. Burada ihtiyaçlarını karşılayacaklar. İlde bize kayıtlı 32 lösemili hasta var. Fakat kayıtlı olmayan bir bu kadar daha hasta olduğunu tahmin ediyoruz. Burada asıl sorunumuz çocuk kemoterapistimiz yok. Bu nedenle aileler ya Antalya'ya ya da başka büyükşehirlere gidiyorlar" açıklamasında bulundu.

Bu haber 488 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...