Haltercilerden büyük başarı

25 Haziran 2016 14:13

Balıkesir’de gerçekleştirilen Halter Federasyonu Minikler Türkiye Şampiyonasına Ispartalı sporcuların başarısı damga vurdu. 

Türkiye Halter Federasyonunun faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Halter Şampiyonası Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde gerçekleştirildi.
21-23 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonaya Minikler Türkiye Şampiyonasına 26 ilden, 88’i erkek ve 33’ü de kız olmak üzere toplam 111 sporcu katıldı.
Şampiyonada Ispartalı sporcularda ter döktü. Nefes kesen müsabakalar sonunda Isparta’nın minik haltercilerinden önemli dereceler geldi.
Ispartalı haltercilerimiz Yunus Ekici 40 sikletinde Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. 47 kilo sıkletinde Muhammet Can Doğru Türkiye üçüncüsü oldu. Halter sporunda gelecek vaat eden Ispartalı sporcu Osman Bozkurt ise 65 kilo sıkletinde Türkiye Şampiyonu oldu. Türkiye Şampiyonu Osman Bozkurt, koparmada 45 kilo, silkmede 59 kilo toplamda ise 104 kg kaldırdı.
Haltercilerimizin başarısı spor camiasını sevindirirken Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, başarı elde eden sporcular ve antrenörleri tebrik etti.

Bu haber 626 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...