“Karşılaştığımız hain saldırıları her zaman bu aziz millet defetmesini bilmiştir”

25 Haziran 2016 14:32

Vali Şehmus Günaydın, Şehit aileleri ve Gaziler onuruna iftar yemeği düzenledi. IYAŞ Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Şehit aileleri ve Gaziler bir araya geldi. Vali Günaydın, son zamanlarda yaşanan terör olaylarına değinerek, “Millet olarak bu zor günleri atlatacağız” dedi.
Vali Günaydın; “Bu ülkede yaşamak elbette kolay değil. Yüzyıllardır bu coğrafyada olmamız nedeni ile karşılaştığımız hain saldırıları her zaman bu aziz millet def etmesini bilmiştir. Bundan sonra da yapılacak bütün saldırıları def edecek güce ve kudrete sahibiz” ifadelerini kullandı.
Şehit ailelerinin ve gazilerin yaşadıkları sıkıntıların asgariye inmesi için gayret sarfedeceklerini belirten Vali Günaydın “Ramazan ayı boyunca sizler ile sık sık bir araya geldik. Ramazan ayı bittikten sonra yalnız kalacağız diye endişelenmeyin. Gözleriniz bizleri aradığı zaman her zaman yanınızda bizleri göreceksiniz. Elinizi uzattığınız zaman hiç unutmayın o elinizi tutacak bir elimiz olacaktır. Hangi konuda eksiğiniz olursa hiç çekinmeden kapımızı çalabilirsiniz. Bu konuda hiçbir tereddüdünüz olmasın. Bu aziz vatan için, bu millet için vermiş olduğunuz bedelin hiçbir karşılığı yoktur. Sizlerin yaşamış olduğu sıkıntıların asgariye inmesi için daha iyi bir hayat sürmeniz bizim boynumuzun borcudur. Bu nedenle bu millet, bu devlet hiçbir zaman sizi unutmayacaktır. Ramazan ayından sonra da yine çalışma arkadaşlarımız ile birlikte sizler ile bir araya geleceğiz. Evlerinize geleceğiz misafiriniz olacağız, sizleri misafir edeceğiz ve sorunlarınızı en yakından dinleme fırsatımız olacak. Bundan yana hiçbir kuşkunuz olmasın” dedi.

 

Bu haber 562 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...