300´e yakın bisiklet sevdalısı Eğirdir´de buluşacak

27 Haziran 2016 16:12

Eğirdir Belediyesi ve Kalbin İçin Pedalla Bisiklet Grubu'nun organizasyonlarıyla, Şahidin Aydemir'in girişimleriyle Türkiye'nin dört bir yanında ikamet eden bisiklet sevdalıları 2. kez Eğirdir'de buluşmaya hazırlıyor.

Bu yıl 2-3-4 Eylül 2016 tarihlerinde ikincisi gerçekleştirilecek olan Eğirdir 2. Bisiklet festivali öncesinde Kalbin İçin Pedalla grubundan Şahidin Aydemir, Afacan Dilekçi festival Eğirdir organizasyon gönüllüleri Nurtay Yatman ve Süleyman Ateş'ten oluşan organizasyon komitesi Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret ederek festival ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Ziyarette Kalbin için Pedalla organizasyon gurubu adında konuşan Şahidin Aydemir  "İki günlük ziyaretimizde değerli Eğirdir Kaymakamımız Sayın Abdullah Akdaş , Eğirdir Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şengöl ve Aksu Belediye Başkanımız Sayın Ali Kaya bey Kalbin İçin Pedalla Grubu adına bizi çok iyi ağırladı ve bisikletin gelişimi için gerçekleştirdiğimiz projeler için tebrik ederek bundan sonra da gerek festival gerekse diğer projelerimizde desteklerini esirgemeyecekleri sözünü verdiler. Biz de çok değerli katkılarından dolayı teşekkür ettik. Festival ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Bütün Bisiklet sevdalılarını Eylül ayında Eğirdir'e bekliyoruz" dedi.

Kalbin İçin Pedalla Eğirdir Bisiklet festivali organizasyon sorumlusu Afacan Dilekçi bu yıl yapılacak olan festivalde bir çok yenilik yapıldığını ve geçen yıldan daha fazla katılımın olacağını dile getirdi. Afacan Dilekçi yaptığı açıklamada "Kamp alanımız biraz daha gelişmiş ve ihtiyaçlar dahilinde ilaveler yapılmış olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda Canada olacak. Festivalin birinci gününde bisiklet sevdalıları düz bir parkurda sürüş, öğlen köfte ekmek, ayran ve tatlı ikramı sonrası kamp alanına dönecek , Festivalin ikinci günü çok renkli geçecek. Aksu Zindan Mağarası ziyaret ederek ekmek arası alabalık ve söğüş sonrası zorlu bir MTB parkurundan sonrası kampa dönüş ve akşam sürpriz bir sanatçı konser verecek. Festivalin üçüncü günü yine düz bir parkurda Çandır köyüne sürüş, kısa bir mola, Eğirdir Rüya Park'ta yemek ziyafeti, dinlenme, kamp alanına dönüş yapacağız ve Eğirdir'den ayrılacağız. Geçen yıl gelen bisikletçilerimizin çoğu buradan memnun ayrıldı bu yıl sayısının biraz daha fazla olmasını bekliyoruz. Festival ile ilgili ayrıntıları ve bilgileri facebook festival sayfasında ve festival web sayfasında paylaşacağız" dedi.  

Bu haber 647 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...