“Sıfırdan bir Ispartaspor oluşturacağız”

29 Haziran 2016 18:34

Ispartaspor’la ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Şehmus Günaydın, bu konuda Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in yaktığı ateşi alevlendirmek gerektiğini belirterek, bu konuda taraftarlara büyük görevler düştüğünü ifade etti. Vali Günaydın, şunları söyledi: “Şehirde görev yapan siyasetçilerin, bürokratların, esnafın herkesin görevi var. Ama mutlaka ve mutlaka seyircinin bu işe sahip çıkması lazım. En azından bu maça gelecek seyircilerin ileride satışa sunulacak kombinelere de ilgi ve alaka göstermelerini bekliyoruz. Bu ilk 3 yılda bu işe mutlaka para vermemiz lazım.

Ben başta olmak üzere hepimizin kombine alması gerekiyor. Şuanda sıfırdan bir takım oluşturacağız. İl Özel İdaremizin bu konuda ciddi çalışmaları var. Hukuki olarak çalışmalar konusunda gelir gelmez ben talimatlandırdım. Yönetime talip arkadaşlarımızın futbolcu arayışlarını kısa sürede tamamlamaları lazım. Bu işin gerekli kaynağı da hep beraber temin etmemiz gerekir.

Bu işin Isparta’da başarıya ulaşması için de erken yol almamız lazım. Katkıyı verecek kişilerin katkılarını bir an önce gerçekleştirmelerini bekliyoruz ki; bu işin başarılı neticelensin. Yoksa siz Ispartaspor için futbolcuyu Temmuz ayında ararsanız bulamazsınız. Bizim gibi şampiyonluğa oynayacak bir sürü vilayet, bir sürü takım var. Belki bunlar daha önce başladılar.

Biz de geç kalmama adına bu hafta içerisinde mutlaka yeni gelecek yönetimimize ekonomik olarak destek vermeliyiz ki iyi futbolcuları bir araya getirelim. İlk 3 yıl mutlaka iyi futbolcular ve iyi takımla mücadele etmemiz lazım ki başarı gelsin. Yoksa bu sene çok fazla masraf yapmayalım ortalarda olalım anlayışı, ileriki yıllarda boşa harcanmış bir kaynak olarak göreceksiniz. Bunun için mutlaka ve mutlaka iddialı ve güçlü bir kadro kurmamız lazım.”

 

Bu haber 709 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...