“Kirli ve kanlı eller kırılacak”

30 Haziran 2016 18:24

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısı sonrası açıklama yaptı. Kirli ve kanlı ellerin Türkiye üzerinde yeni hainlikler peşinde olduğunu ifade eden Başkan Karahan, bu ellerin tez zamanda devlet tarafından kırılacağını söyledi.

İstanbul Atatürk Havalimanında 36 vatandaşın hayatını kaybetmesi, yüzlerce kişinin de yaralanması sonrası yazılı basın açıklamasında bulunan IGC Başkanı Şevket Karahan, Isparta medyası olarak her zaman devletin ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını vurguladı. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan’ın konu hakkındaki o sert açıklaması şu şekilde; “Ülkemizin birlik ve dirliğine göz diken hainler topluluğu yine iş başında. İstanbul’da 36 vatandaşın hayatını kaybetmesini kabul edemiyoruz. Mübarek Ramazan günü ocaklara ateşler salan hainler hak ettikleri cezayı her iki dünyada da alacaklardır.  Hangi terör örgütü olursa olsun, akıttıkları kanda bir gün boğulup gideceklerdir. Devletimiz ve milletimiz her zaman güçlüdür. Kurtuluş Savaşı’nda sergilediğimiz maneviyatı günümüzde de sergilememiz gerekiyor” dedi.

TERÖRÜ LANETLİYORUZ!

Mesajında, terörün bir insanlık suçu olduğuna dikkat çeken Şevket Karahan, “İstanbul Atatürk Havalimanı'nda alçakça gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyoruz ve çok sayıda vatandaşımızın yaşamını yitirmesinin ve yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin haince saldırılarının hedefine ulaşamayacağını vurgulayan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “İstanbul Atatürk Havalimanı'nda terör eylemini yaşamanın acısı içindeyiz. Masum halkı ve güvenlik güçlerimizi hedef alan hain saldırıları lanetliyor, şiddetle kınıyoruz. Bu zor günleri ülke olarak dayanışma içinde atlatacağımıza inanıyorum. Saldırıda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm halkımıza baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”

 

Bu haber 744 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...