“Kalleş saldırıyı lanetliyorum”

1 Temmuz 2016 18:11

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ali Balaban; Atatürk Havalimanında yaşanan hain saldırıyı lanetledi. Balaban’ın mesajı şöyle: “İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 28 Haziran akşamı yaşanan hain saldırı bizleri bir kez daha derin bir üzüntüye boğmuştur.

Alçak saldırıda içlerinde Türkiye Kamu-Sen üyelerinin de bulunduğu 42 vatandaşımız şehit olmuş, 147 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerekliliği artık bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Şu mübarek Ramazan ayında dualarımız, bu saldırıları tasarlayanların gün yüzüne çıkarılması ve gereken şekilde cezalandırılmasıdır.

Milletimizin birliği ve dirliğine yönelik kalleş saldırılar hız kesmeden devam ederken, bu alçak saldırıları planlayan hainler iyi bilmelidir ki, bu milletin birliği ve dirliğini bozmaya asla güçleri yetmeyecektir.

Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bu alçak saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar, Türk milletine baş sağlığı dileklerimi sunuyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum”.

 

Bu haber 716 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...