Duraklar, çöp kutuları ve çeşmeler temizleniyor

1 Temmuz 2016 18:21

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce, şehirde bulunan otobüs durakları başta olmak üzere, kaldırımlara monte edilen sabit çöp kutuları ile yine halkın ortak kullanımı olan çeşmelerde temizlik çalışması başlatıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda devam eden çalışmalar kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri öncelikli olarak şehir merkezinde çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda Kaymakkapı Meydanı ana otobüs durakları ile 6 Mart Caddesi üzerinde bulunan üniversite durakları başta olmak üzere tüm duraklar elden geçiriliyor. Duraklar ve oturma gurupları sabunlu su ile yıkanırken, ardından kurulama çalışması gerçekleştiriliyor. Durak camlarına asılmış olan afiş ve benzeri duyurularda kaldırılıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ayrıca yine kaldırımlarda bir süre önce yenilenen nikelajlı çöp kutularını da temizledi. Bunun yanında halkın ortak kullanımı olan çeşmelerde de Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce temizlik çalışması gerçekleştirildi.  

 

 

Bu haber 695 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...