“Yola çıktık, geri dönmek olmaz”

2 Temmuz 2016 13:26

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta 1930 projesiyle net konuştu: “Yola çıktık, geri dönmek olmaz. Herkes taahhüdünde bulundu. Herkes sorumluluğunu biliyor. Sözünden geri dönmeye kalkanı hep beraber basının gücüyle afişe edeceğiz.”

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta 1930 ile çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Ispartaspor için Kıvılcım Çak” projesinin mimarı olan Bilgiç, sözünün tamamen arkasında. Yoğun mesaisine rağmen, sürekli Isparta spor gündemiyle bilgi alan Bilgiç, kentin ve işadamlarının da bu iş için hırslandığını bildirdi. Son gelişmeleri kamuoyuyla paylaşan Bilgiç, sözünden geri döneni basınla birlikte afişe edeceklerini bildirdi. Çok güzel bir ortamın oluşturulduğunu kaydeden Bilgiç, şu açıklamalara bulundu:

”Şehir spor konusunda iyi bir altyapıya kavuştu. Şehir spor için hareketlendi. Hızlı bir oluşum bekleniyordu. Atakan ve Cengiz beyler futbolcu konusunda çalışmalara devam ediyor. Belediye başkanımızın başlangıç için 500 + 250 +250 bin TL taahhüdü vardı. Futbolcu transferleri için bunlar konuşuldu. Özel İdare kongre kararını aldı. 29 Haziran Çarşamba günü İstanbul'da Sayın Valimiz Şehmus Günaydın'ın ve ilgili arkadaşların katılımıyla toplantı yapıldı. Vali bey, Belediye başkanımızla 2 defa konuştu. Süratle bir şeyler belirlendi. Yola çıktık, geri dönmek olmaz. Herkes taahhüdünde bulundu. Herkes sorumluluğunu biliyor. Sözünden geri dönmeye kalkanı hep beraber basının gücüyle afişe edeceğiz.”

Bu haber 586 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...