“MHP bu sıkıntılı dönemleri de mutlaka atlatacaktır”

13 Temmuz 2016 15:59

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, "kimse endişe etmesin. Milliyetçi Hareket Partisi ülkenin her zaman umudu olan bir siyasi partidir ve umut olmaya devam edecektir" dedi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, parti içi muhalefet hareketlerini değerlendirdi. MHP'nin olağanüstü bir gündemi olmadığına dikkat çeken Yalçın, şu açıklamalarda bulundu:

"Milliyetçi Hareket Partisi'nde olağanüstü bir durum yoktur. Her siyasi partide kanunlar çerçevesinde mevcut yönetimin de muhalefetin de bir takım hakları vardır. Bunları sonuçta yargı ya da seçim kurulu gibi kurullar karar verir. Milliyetçi Hareket Partisi bu tür sorunlarla uğraşan siyasi parti değildir. Bir başka partilerle bizi karıştırmasınlar. Bizim gündemimizde Isparta 'da ve Türkiye'de yapılması gerekenler vardır. Milletimizin gündemi vardır. Milliyetçi Hareket Partisi bu sıkıntılı dönemleri de mutlaka atlatacaktır. Kıymetli hemşehrilerimiz endişe etmesinler. Biz ülkenin her zaman umudu olan bir siyasi partidir ve umut olmaya devam edeceğiz.

Milliyetçi  Hareket Partisi 47 yıllık siyasi harekettir. Bu kadar uzun süre Türk milletinin teveccühünü kazanmış büyük davalarda zaman zaman böyle kırgınlık, küskünlük ve yorgunluklar olabilir. Bu anlamda yöneticilere düşen yorulan arkadaşların koluna girmek ve kırılan kalpleri geri kazanmaktır. Yolumuza birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi herhangi bir siyasi parti değildir. Arkası vatan olan bir siyasi partidir. Bu davaya mensup insanlar kendi içerlerinde 'daha güzelini nasıl yapabiliriz' mücadelesi verebilir ama mevzubahis olan Isparta ve Türkiye ise vatan ise bizim için parti de herşey de teferruattır. Bu bilinçte olan arkadaşlarımız endişe etmesin. En kısa zamanda Milliyetçi Hareket Partisi hedeflerine emin adımlarla, hızlanarak yürümeye devam edecektir."

Bu haber 559 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...