Isparta Belediyesi Şehitlerimiz İçin Mevlit Okuttu

21 Temmuz 2016 18:31

Isparta Belediyesi Şehitlerimiz için Yatsı Namazı öncesinde camilerde Mevlid-i Şerif okuttu, helva dağıtımı yaptı.

Isparta Belediyesi Demokrasi Şehitleri için Mimar Sinan, Kavaklı, Terminal, Mehmet Tönge, Binbirevler, Mavikent, Gülcü ve Ulu Camii’nde Yatsı Namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okuttu.

Isparta protokolü ise Ulu Camii’nde bir araya geldi. Mevlid-i Şerif’e Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İl Emniyet Müdürü Halil Altan, İl Jandarma Komutanı İsmail Cömert, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, belediye meclisi üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid-i Şerif’i dinleyen protokol üyeleri, namazın ardından Isparta Belediyesi tarafından hazırlanan helvanın dağıtımı Vali Şehmus Günaydın ve Başkan Yusuf Ziya Günaydın tarafından gerçekleştirildi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, yaşanan vahim olayların büyük üzüntü verdiğini söylerken, olaylar esnasında asker, polis ve vatandaşlarımızdan 240 şehit verildiğini, yine olaylarda binlerce yaralının bulunduğunu kaydetti. Günaydın, Demokrasi Şehitleri’ne Allah’tan rahmet, Yüce Türk Milleti’ne başsağlığı ve sabırlar, yaralananlara da acil şifalar dilerken, “Ülkemizde bir daha böyle vahim olayların yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi. 

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, ‘Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, mekânları cennet olsun’ derken ülkenin geleceği ve bekası için hiç çekinmeden canlarını feda eden demokrasi şehitlerini bir kez daha rahmet ve saygıyla andıklarını söyledi. Herkesin burada olduğunu ve vatandaşlarla birlikte olduklarını dile getiren Vali Günaydın "İhanet çetesinin yaptığı bu girişim milletimizin azim ve kararlılığı ile bertaraf edilmiştir. Bunun bertaraf edilmesinde canlarını hiçe sayan aziz ordumuzun değerli mensuplarına, emniyetimize, jandarmamıza ve milletimize teşekkür ediyorum. Allah bir daha bu günleri göstermesin. Bu akşamki organizasyondan dolayı da Sayın Belediye Başkanımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum" dedi.

 

Bu haber 602 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...