Eğirdir Tapu Kadastro Müdürlüğü için yer arayışı

8 Aralık 2012 12:28

Eğirdir Tapu Müdürlüğü’nün kendi binasına kavuşturulması için çalışmalar hızla sürüyor.

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Antalya Tapu ve Kadastro VI. Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoca, Bölge Müdür Yardımcısı Abdulkadir Yılmaz, İlçe Tapu Müdürü Ömer Çakır birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.
Eğirdir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü işbirliği içerisinde İlçe Tapu Müdürlüğü’nün kendi binasına kavuşması için görüş alışveriş yapıldı.
Tapu ve Kadastro VI. Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoca, ilçe müdürlüklerinin kendi binalarına kavuşturulması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoca, “Eğirdir ilçemizde de müdürlüğümüze ait birimlerin kendi binalarına kavuşturulması için Kaymakamımız ile birlikte Belediye Başkanımızı ziyaret etmiş bulunuyoruz. Daha önce Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız bize çok yardımcı oldular” dedi.
Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Belediye olarak üzerimize düşen vazifeyi yapmaya hazırız. Kaymakamlık binasının içerisinde sıkışmış olan Tapu Müdürlüğümüzün kendi binasına kavuşmasını çok arzuluyoruz. En kısa zamanda çalışmaların tamamlanması ve Tapu Müdürlüğü’nün yeni binasında hizmet vermesi en büyük temennimizdir. Yapılacak binanın inşaatı konusunda yardımcı olacağız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özmeral’e, İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Antalya Tapu ve Kadastro VI. Bölge Müdürü Mürsel Necmi Akkoca, Bölge Müdür Yardımcısı Abdulkadir Yılmaz, İlçe Tapu Müdürü Ömer Çakır samimi ve sıcak davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

Bu haber 1224 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...