“TSK göz bebeğimizdir içine sızan hainlere gereken ceza verilecektir”

28 Temmuz 2016 16:04

Harp Malülü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Musa İrez, "Seçilmiş hükümetin yanında olmak bizlerin olduğu gibi herkesin görevi olmalıdır" dedi.

Harp Malülü Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Musa İrez, 15 Temmuz terörist darbe girişimine tepki gösterdi. Türk Milletinin artık darbe yaşamaktan bıktığını belirten İrez, "TSK göz bebeğimizdir. Ancak içine sızan hainlere gereken ceza verilecektir" dedi. İrez, şu açıklamayı yaptı:

"En kötü demokrasi,en iyi darbeden iyidir. Milletin seçtiğine saygı duymak lazım. Saygı duymuyorsan da bunun yeri sandıktır. Türk Milletinin artık darbe yaşamaktan bıkmıştır. Darbeler ülkemizi hep geriye götürmüş, ülkemizi dünya kamuoyunda her zaman küçük düşürmüştür. Vatandaşımızın sağ duyusu ile bu bela da çok şükür atlatılmıştır. Seçilmiş hükümetin yanında olmak bizlerin olduğu gibi herkesin görevi olmalıdır.

Türk Silahlı Kuvvetleri bizim gözbebeğimizdir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada onların yanında olmaya devam edeceğiz. Lakin içerisine sızan hainlere gereken cezanın verileceği de muhakkaktır.

Ayrıca buradan emir eri erlere yapılan kırbaçlama, köprüden atma, kafasını kesme gibi vahşice yapılan eylemleride şiddetle kınıyor, bunu yapanların cezasınında darbecilere verilen ceza ile aynı olmasını istiyoruz. Hiç kimse bedelsiz olarak vatanını korumaya giden erlerimize bu vahşice eylemi yapamaz. Eğer devletimiz bunlara gereken cezayı vermezse toplumum bazı fertleri bu kişilere kendi usulunce ceza vereceği de unutulmamalıdır. Toplumu kutuplaştırmadan bu kişilerin yakalanıp gereken cezayı almasını ivedilikle bekliyoruz. Bunu yapanlar ne Türk ne de müslüman olamaz.

Bu vesileyle darbe girişinde şehit olan askerimize, polisimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum."

 

Bu haber 603 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...