ASFALT ÇALIŞMALARI GECELERİ DE SÜRECEK

28 Temmuz 2016 16:05

Isparta Belediyesi Fatih Mahallesi’nde bayram öncesinde başlattığı ve 18 günde 32 sokak ve caddedeki tamamladığı asfalt çalışmalarına, 2 cadde ve 6 sokağı daha ekledi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın, bayram sonrası başlanacağını duyurduğu ek çalışmalarda tamamlandı.

Isparta Belediyesi altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ramazan Bayramı öncesinde Fatih Mahallesi’nde 21 günde 25 sokak ve caddenin asfaltlanacağı duyurulmuş ancak sokak sayısı 32’ye çıkarken, çalışmalarda 18 gün içerisinde yol çizgileriyle tamamlanmıştı. Başkan Günaydın, bu çalışmalara bayram sonrasında devam edileceğini söylemişti. Bu kapsamda 2 ana cadde ve 6 sokakta daha asfalt çalışmaları tamamlandı.

Fatih Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Ramazan Bayramı öncesinde söylemiş olduğumuz çalışmalar gerçekleştiriliyor. Mahallemizde bulunan 6 sokak ve 2 caddemizin asfalt çalışmaları tamamlandı. Bu çalışmaları yaparken altyapısını da kontrol ediyoruz” dedi.

Kış ayları girmeden asfalt çalışmalarını hızlandıracaklarını, yaklaşık 2 aylık daha net bir çalışma gerçekleştirebileceklerine değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmalara gecelerinde ekleneceğini kaydetti. Bu çalışmalar için 6,5 milyon liralık bitüm stoku yaptıklarını söyleyen Günaydın, “Çalışmalarımız bundan sonra mahalle bazlı olarak diğer bölgelerde de devam edecek. Mahallelerde sokak bazlı çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu çalışmaları ihale yöntemiyle gerçekleştirirsek karşımıza ciddi rakamlar çıkıyor. Biz bu çalışmaların tamamını belediyemizin kendi iş makineleri ve personeliyle gerçekleştiriyoruz. Gündüz çalışma performansımızı geceleri de yapacağız. Bugüne kadar 260 km uzunluğunda şehrimizdeki tüm ana caddelerimizin asfalt çalışmalarını altyapılarıyla birlikte tamamlamıştık. Mahallelerimizdeki sokak bazlı çalışmalarla birlikte şehrimizi altyapısıyla birlikte diş-tırnak yenilemiş olacağız. Gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 692 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...