Başkan Günaydın’dan Ispartaspor için bağış

29 Temmuz 2016 18:06

Ispartaspor için başlatılan bağış kampanyasına Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da katıldı. Vali Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile birlikte Isparta’nın profesyonel bir takımı olması için harekete geçen Başkan Günaydın daha önce yapılan toplantılarda da, hem kulüp yönetimine belediyeden isim vereceğini hem de maddi olarak katkı sağlayacağını açıklamıştı.

Spor Kulübü adına Halk Bankası’nda açılan hesaba kendi hesabından nakit para yardımı yapan Başkan Günaydın, “İlimizin tanıtımı, gençlerimizin spora yönlendirilmesi için profesyonel spor kulübünü destekliyorum. Bu tür organizasyonlarda sadece ilin yöneticilerinin değil tüm halkın katılımı çok önemlidir. Bizler üzerimize düşen ne ise yapmaya hazırız ancak ilimizde yaşayan herkesin de bu takıma destek ve sahip çıkması çok önemli” dedi.

Bu arada bağış yapmak isteyenler Halk Bankası Spor Kulübü IBAN TR 56 0001 2009 54 50 00 16 000 210 hesabına bağış yapabilirler.

 

Bu haber 638 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...