TED Isparta Kolejinde İngilizce destek programı başlıyor

2 Ağustos 2016 18:09

Isparta’da kurulduğu günden itibaren hem eğitim hem de sosyal açıdan büyük başarılara imza atan TED Isparta Koleji, 2016-2017 eğitim sezonu öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

2016-2017 eğitim ve öğretim sezonunun açılmasına sayılı günler kala TED Isparta Koleji genel merkezin de desteğiyle tüm çalışmalarını tamamladı. Fiziki şartları ve eğitim kadrosuyla kentteki özel kolejler arasında bir adım öne çıkan TED Isparta Koleji, yeni eğitim sezonunda bölgenin en modern spor salonunu hizmete açacak. 40 gün içerisinde tamamlanması beklenen spor salonunda aynı anda pek çok spor branşı gerçekleştirilebilecek.

ÖĞRENCİLERİN BAŞARISI DAHA DA ARTACAK

TED öğrencilerinin başarılı olmasındaki en büyük paylardan biri de ölçme ve değerlendirme birimi. Yeni sezon önce ölçme ve değerlendirme birimi daha aktif hale getirildi. TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü Hayrettin Bilge, TED Genel Merkezinin desteği ile hazırlanan ölçme değerlendirme programı kapsamında öğrencilerin başarısının sürekli hale getirileceğini açıkladı.

VELİLER SÜREKLİ BİLGİLENDİRİLECEK

Söz konusu birimin çalışmalarıyla öğrencilerin hassas bir şekilde ölçme ve değerlendirmeye tabii tutulacağını kaydeden Bilge, “Veliler de bu sistem içerisinde öğrencilerin akademik başarısı hakkında sürekli bilgilendirilecek” diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE TEOG, YGS VE İNGİLİZCE EĞİTİMİ DESTEĞİ

Öte önümüzdeki yıl öğrenciler için büyük önem taşıyan TEGO VE YGS sınavları için TED Isparta Koleji, eğitim ve öğretim yılını erken açacak.

TED koleji, bu yıl TEOG ve YGS sınavlarına girecek öğrenciler için yoğunlaştırılmış hazırlık kursları verecek. Ayrıca başka okullardan nakil olarak gelen öğrencilerin İngilizce seviyelerindeki eksikliklerini giderme amacıyla İngilizce Destek programına başlayacak. Söz konusu TEOG, YGS hazırlık kursları ile İngilizce destek programı 15 Ağustos Pazartesi gününden itibaren başlayacak.

 

Bu haber 639 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...