EĞİRDİR 2. BRİÇ FESTİVALİ SONA ERDİ

17 Ağustos 2016 09:40

EĞİRDİR 2. BRİÇ
FESTİVALİ SONA ERDİ

2. Eğirdir Briç Festivali sonra erdi, derece yapanlar kupaları ve madalyalarını aldı.
Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Briç Festivali sonra erdi. Eğirdir Rüya Park'ta yapılan turnuvalara yaklaşık 150 sporcu katılırken aileleri de Eğirdir'i gezip yakından görüp tanıma imkânı buldu.
Turnuva boyunca Eğirdir'e gelen misafirlerle tek tek ilgilenen Ömer Şengöl, ilçe ve yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verirken, oyunlar boyunca misafirlerini yalnız bırakmadı. Başkan Şengöl, briç sporcularını Eğirdir dostu olarak gördüğünü ifade etti.
Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Değerli dostlar, bu yıl ikincisini düzenlediğimiz briç festivali sona erdi. Sizleri Eğirdir dostu olarak görüyoruz. Bundan sonraki yıllarda daha güzel mekanlarda birlikte olmak üzere, ayağınıza, gözünüze, elinize, beyninize sağlık diyorum" şeklindeki konuşması salondakiler tarafından alkışlarla karşılık buldu.
Eğirdir Briç Festivali ikili turnuva ödülleri sahiplerini buldu. Genel sıralamada 1. Serkan Şenay- Yusuf Özdemir, 2. Ahmet Yaşar Arıkan-Ercan Çime, 3. Mehmet Muammer Saygılı- Ali Ülvi Yentür, U-16 sıralamasında 1. Aykan Atila- İzzet Çağan Er, Karışık ikilide Halil Haldun Vahaboğlu-Güler Vahaboğlu Senyör ikilide Doğan Öztürk- Ali Karakoç, Genç ikilide Emre Can Akkaya- Can Erdem Tükenmez, Kadın ikilide Ekin Aslan-Şeyma Yıldızhan, Hoşgeldin ikilide 1. Müdrik Ateş- Semih Dadacan, 2. Serkan Şenay- Mehmet Kayadelen, 3. Mustafa Davras- Ahmet Varışlı oldu.
Organizasyon Komitesinden Güray Serim, Şener Sayı ve Uğur Ölçen, Denizli İl Temsilcisi Barbaros Şahin, Isparta Briç Kulübü Başkanı Şener Şahintürk, Antalya Briç Kulübü Başkanı Muammer Saygılı, Köyceğiz Briç Kulübü Başkanı Serpil Altınbozer, Türkiye Briç Federasyonu yöneticilerinden Haldun Vahaboğlu, Belediye Başkanı Ömer Şengöl ve Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Dr. Nevzat Aydoğdu tarafından ödüller sahiplerine verildi.
Turnuvaya 9 yaşından 80 yaşına sporcuları katılırken, Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Dr. Nevzat Aydoğdu, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün şahsında emeği geçen herkese teşekkür etti. Federasyon Bakanı Aydoğdu, "Briç Eğirdir'i, Eğirdir'de birici seviyor" dedi.
Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Dr. Nevzat Aydoğdu, festival sonrası bir konuşma yaparak, "Eğirdir'deki bu briç festivalinin devam etmesi için gerekli destekleri ve katkıları bundan sonraki yıllarda da devam edeceğiz. Burada Eğirdir Belediyesi'nin çok ciddi katkı ve desteğini gördük. Belediye Başkanının şahsında Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yıllarda da Belediye ile işbirliğimiz devam edecektir. Bu sporu her yaşta her cinste, ufak çocuklardan 80 yaşının üstündeki sporculara kadar herkesin oynayabildiğini gördük. Türkiye'ye birici tanıtmaya devam edeceğiz." dedi.
Briç turnuvası boyunca, Eğirdir Belediyesi tarafından elma tatlısı, çıtır elma, meyve, çay, kahve ve yemek ikramında bulunuldu.
Eğirdir'i tanıtan
broşür ve cdler dağıtılırken Eğirdir Belediyesi tarafından bastırılan
"Elma Hükümdarlığı Eğirdir" isimli öykü kitabı da briç
severlere ücretsiz olarak dağıtılmasının yanı sıra ilçenin
çeşitli kültürel güzelliklerini de yerinde görme
fırsatı
buldular.

Bu haber 775 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...