ITSO üyeleri Davrazspor için duyarsız kalmadı

17 Ağustos 2016 09:46

ITSO üyeleri Davrazspor için duyarsız kalmadı

Isparta Davrazspor için başlatılan kampanyaya ITSO üyeleri de şahsi hesaplarından destekte bulundular.
Gelecek ay başlayacak olan Bölgesel Amatör Liginde 7. Grupta Isparta'ya temsil edecek olan Isparta Davrazspor için başlatılan bağış kampanyasına ITSO üyeleri de destek verdi.
Vali Şehmus Günaydın ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Isparta Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç tarafından başlatılan bağış kampanyasına ilgi her geçen gün artıyor. Vali Günaydın, Milletvekili Bilgiç, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, şahsi hesaplarından 2 şer bin TL destekte bulunmuştu. Bu bağışların ardından ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan, Başkan Yardımcısı Metin Çelik, yönetim kurulu üyeleri Murat Çelebi, Oğuzhan Tortop, Mustafa Tutar, Ahmet Kabalak, Mustafa Uygun, Mehmet Yüceer, Mustafa Peray ve Murat Özkutlu'da şahsi hesaplarından kişi başı 1000 TL bağışta bulundular.
ITSO Yönetim Kurulu, Başkan Başdeğirmen ile birlikte 12 bin TL destekte bulundu. Bağışların Halk Bankası IBAN TR 56 0001 2009 54 50 00 16 000 210 hesaba yapıldığı bildirildi.

Bu haber 580 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...