“Yaz Spor okulları devam ediyor”

17 Ağustos 2016 09:50

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gevrek:

 “Yaz Spor okulları devam ediyor”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, İl Spor Merkezleri kursunda hedeflerinin 15 bin öğrenciye spor yaptırmak olduğunu belirterek, “İlk dönemde 10 binin üzerinde başvuru oldu. 2. dönemle birlikte rekor sayıya ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, İl Spor Merkezleri kapsamında düzenlenen kursların hiçbir aksaklık ve sorun olmadan devam ettiğini bildirdi. Yüzme dışında tüm dalların ücretsiz olduğu kurslarda karate, bisiklet, atıcılık, tekvando, tenis, judo, voleybol, kickboks, hentbol, dağcılık, masa tenisi, güreş, aikido, satranç, okçuluk, basketbol, futbol, halter, boks, badminton, jimnastik ve yelken gibi dallarda kurslar verildi.
Hemen hemen tüm spor dallarında kurslar açıldığını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, İl Spor Merkezleri kursunda hedeflerinin 15 bin öğrenciye spor yaptırmak olduğunu söyleyerek “İlk dönemde 10 binin üzerinde başvuru oldu. 2. Dönemle birlikte rekor sayıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Bu sayıya çok rahat ulaşırız. Sayıdan ziyade çocuklarımıza spor sevgisini aşılamak bizim için çok daha değerli. Tüm tesislerimizi çocuklarımız için açtık” dedi.
Ayrıca Engelliler Spor Merkezi'ne katılan özel çocuklarla da ilgili konuşan Gevrek, “Çocuklarımıza da büyük değer veriyoruz. Yüzme, atletizm ve jimnastik kurslarımıza katılıyorlar. İlgi oldukça iyi. Kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor. Velilerimizin ilgisi de bizleri mutlu etmekte” diye konuştu. 2. dönem kurslarının ise geçtiğimiz gün itibariyle başladığını ifade eden Müdür Gevrek, 2. dönemde de iyi bir sayı beklediklerini kaydetti. Gevrek, ayrıca Gençlik Merkezi çalışmaların da oldukça iyi geçtiğini belirterek, “7'den 77'ye herkesi spor yapmaya davet ediyoruz. Herkes İçin Spor projesine de önem veriyoruz. Ayrıca pilates, meditasyon ve yoga kurslarımıza da bayanlarımız yoğun ilgi gösteriyor” şeklinde konuştu.

Bu haber 510 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...