Öğretmenler Voleybol Turnuvasında yarıştı

8 Aralık 2012 14:23

Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen öğretmenler arası sonbahar voleybol Turnuvası’na ilçelerden 2 takım olmak üzere toplam 24 takım katıldı.

06/12/2012 Cuma günü, elemeler sonucu dereceye giren 4 takım yarıştı. Milli Eğitim Çalışanları Spor Salonunda saat 18.00’da başlayan maçlar 3 saat sürdü. Bu maçlar sonunda ilk  dört takım belirlendi. Buna göre Mustafa Şener İlköğretim Okulu öğretmen takımı birinci olurken ikinciliği  Bağlar İlköğretim Okulu öğretmen takımı aldı.  Gelendost Yaka İlköğretim Okulu öğretmenleri üçüncü,  Atabey öğretmenler grubu da dördüncülüğü aldı.

Dördüncü olan Atabey öğretmenler takımının madalyalarını Isparta Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı İbrahim Özgüleç verdi. Üçüncülük kupasını ve madalyalarını voleybol il temsilcisi Tevfik Akar verdi. İkinci olan Bağlar İlköğretimin madalyasını ve kupasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Kütük verirken şampiyon takım Mustafa Şener İlköğretim Okulu’nun ödülü ise Vali Yardımcısı Mestan Deniz tarafından verildi.

 

Bu haber 996 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...