“6 Tesis hizmete alınacak, 9 Tesisin temeli atılacak”

18 Ağustos 2016 10:18

Belediye Başkanı Günaydın 29 Ağustos programını açıkladı

“6 Tesis hizmete alınacak, 9 Tesisin temeli atılacak”

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 29 Ağustos tarihinde 6 tesisin açılışını ve 9 tesisin de temelini atacaklarını belirterek; “O gün yatırım adına Isparta için büyük bir gün olacak” dedi.
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün saat 10'da makamında gerçekleştirilen Oğuzata Eğitim ve Kültür Derneği tarafından kurs alan ve bu doğrultuda üniversiteyi kazanan lise öğrencileri ile liseyi kazanan ortaokul öğrencilerin ödül töreninde 29 Ağustos 2016 Pazartesi günü yapacakları açılış ve temel atma töreni programı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Başkan Günaydın, açıklamasında; “29 Ağustos'ta temel atma ve açılış törenimiz var. Hiçbir yerde, hiçbir belediyede bu çalışmaların olduğunu zannetmiyorum. Çünkü, bu açılışını yapacağımız ve temelini atacağımız tesisler büyük yatırımları teşkil ediyor.
Bu doğrultuda; 29 Ağustos'ta 6 tesisimizin açılışını, 9 tesisimizin de temelini atacağız. O gün, Belediye önünde 150 araçlık otoparkı, 350 araçlık Çelebiler Otoparkını, 1700 araçlık ITKM otoparkını, 265 araçlık Halı Sarayı otoparkını, Demirköprü'de yeni yaptığımız Gaziler Parkı'nı ve Batıkent'teki Gökkubbe Uluslararası Fuar ve Gösteri Merkezi'ni törenle hizmete açacağız.
Bu açılışını yapacağımız 6 tesisin yanı sıra yine aynı gün; 250 araçlık Valilik arkasındaki otoparkı, Çünür Mahallesindeki 200 dönüm üzerine yapacağımız Yeni Otogar, Pirimehmet Mahallesi'nde 300 araçlık katlı otopark, Özkanlar Kavşağına yapacağımız 26 metre uzunluğundaki Saat Kulesi, Dede Korkut Müzesi ve Dede Korkut Heykeli, Kirazlıdere Tesisi önünde Seyir Terası, 25 bin m2'lik park projeleri, Etnografya Müzesi devamı şeklinde büyük bir müze (Ergenekon Destanı) ile Akdeniz Bölgesi'nin en modern Hayvan Hastanesi ve Hayvan Barınağının da temelini törenle atacağız.
Neticede; şehir nüfusumuzu 225 bin bazında ele alırsak Türkiye nezdinde açık arayla büyük yatırımlar bunlar. Yarın Ankara'ya geçeceğim. Sayın Genel Başkanı davet edeceğim. Açılışı anlatan broşürlerimizi davetiyemizle birlikte vereceğiz. Gelip, gelmeyeceğini bilmiyorum. Genel Başkanımıza kalmış birdurum” dedi.

Bu haber 747 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...