…Ve ‘Bez Bebek’ Sergisi açılıyor

8 Aralık 2012 14:34

SDÜ Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından hayata geçirilen ve 4 aydır çalışmaları süren ‘Bez Bebek geri geliyor’ Projesi’nin Sergisi yarın saat 13.30’da açılacak.

Serginin eski Güzel Sanatlar Fakültesi binasında açılacağını ve açılışa Engelli Milletvekili Lokman Ayva’nın da katılacağını ifade eden Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi (ENMER) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel; “Bilindiği gibi hazırlayarak hayata geçirdiğimiz ‘Bez Bebek geri geliyor’ projemizin üzerinde dört aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Söz konusu projemizin sonuna geldik ve bu projemizi güzel bir sergiyle taçlandırmak istiyoruz. Bu doğrultuda; 11 Aralık 2012 Salı Günü proje sergimizi İstanbul Caddesi Bahçelievler Mahallesi eski Güzel Sanatlar Fakültesi binasında açacağız. Saat  13.30’da gerçekleştireceğimiz sergi açılış törenimize; Engelli Milletvekilimiz olan Ak Parti İstanbul Milletvekili sayın Lokman Ayva, sayın Valimizle birlikte çok sayıda davetli katılacaktır” dedi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi (ENMER) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yusuf Açıkel, söz konusu serginin 21 Aralık tarihine kadar açık kalacağını sözlerine ekledi.

 

Bu haber 877 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...