“ SAHADA 11 KİŞİ OLABİLİRSİNİZ AMA ARKANIZDA 400 BİN ISPARTALI VAR”

19 Ağustos 2016 09:28

Isparta Davrazsporlularla kahvaltıda  bir araya gelen SDÜ Rektör Yar. Pof. Dr. DULUPÇU:  


“ SAHADA 11 KİŞİ OLABİLİRSİNİZ AMA ARKANIZDA 400 BİN ISPARTALI VAR”

SDÜ tarafından verilen kahvaltıda konuşan SDÜ Rektör Vekili ve Isparta Davrazspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ali Dulupçu, “Sağlığınız da antrenmanlarınız da SDÜ'ye emanet olacak. Bu konuda hem sayın başkana hem siz genç arkadaşlara açık çek veriyoruz. Bizim üniversitemiz Davrazspor'un kardeşten öte diyelim her zaman destek olacak” dedi.
Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup'ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor'a kahvaltı verildi. Kahvaltıya Isparta Davrazspor Yönetim Kurulu Üyesi ve SDÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, SDÜ Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Kılınç, Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cem Çetin, Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Başkan Yardımcıları Mustafa Özaydın, Oğuz Başaran, Teknik Direktör Hasan Basri Kara, teknik kadro ve oyuncular katıldı.
SDÜ 29 Ekim Yüzme Havuzu'nda düzenlenen kahvaltı sonrası konuşan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, “Kahvaltı organizasyonundan dolayı SDÜ'lü yetkililerine ve Murat hocamıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür toplantılar sosyal faaliyetler takım olarak daha çok kenetlenmesi birbirimizi daha iyi tanımamıza yardımcı olacaktır. İnşallah umut ediyorum uzun vadede takım olarak ciddi başarılar elde edeceğiz. Hepinize yeni sezonda başarılar diliyorum. teşekkür ederim” dedi.
Programda konuşan SDÜ Rektör Vekili ve Isparta Davrazspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ali Dulupçu, Isparta Davrazspor'un her zaman destekçisi olduklarını belirterek, “Ben sizleri, Isparta sporunun lideri olacak arkadaşlar olarak görüyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Isparta'nın futbol alanında yeni bir enerjiye ihtiyacı vardı. SDÜ uzun süreden beri spor alanında ciddi bir yatırım yapıyor. Biraz sonra bu tesisleri Fatih hocam ve akademisyen arkadaşları sizlere kısa bir turla gezdirecekler. Dolayısıyla bu yaptığımız yatırımların ne anlama geldiğini de sizde göreceksiniz. Hem Spor Bilimleri Fakültesi olarak bir akademik eğitim veriyoruz. Burada işte farklı branşlarda sporcular yetişiyor, diğer yandan da sporcuların sağlık alanında da önem veriyoruz. Bunu şu açıdan size söylüyorum. Sağlığınız da antrenmanlarınız da SDÜ'ye emanet olacak. Bu konuda hem sayın başkana hem siz genç arkadaşlara açık çek veriyoruz. Bizim üniversitemiz Davrazspor'un kardeşten öte diyelim her zaman destek olacak. Çünkü sizler bunu göreceksiniz süreç içinde Isparta kamuoyunun bir futbola açlığı var. Siz bu açlığı temsili olarak giderecek kişileriniz. Bunu da daha ötesinde burada üniversite de 86 bin öğrencinin olduğu bir üniversite. Bu sene kontenjanlarda Türkiye'nin 2. Büyük üniversite öğrenci sayısı olarak. O yüzden de çok farklı branşlarda genç arkadaşlarda buraya geliyorlar. Spor bizim bu gençlerin hayata tutunması daha sağlıklı bir toplum olması için de vazgeçilmez bir unsur. Onlara ben örnek olacağınıza şüphem yok. O yüzden hani ben hem kendi üniversitem adına hem de bir Ispartalı olarak Isparta'nın yeni spor vizyonuna katkı yapacağınıza hiç şüphem yok. Adınızı Davraz'dan alıyorsunuz. Davraz biraz ihtişamı zirveyi temsil ediyor. O yüzden sizler hani zirvelerde olacaksınız inşallah. Şimdiden hepinize başarılar diliyorum. Bu arada bende Davrazspor yönetim kurulu üyesiyim onu da iletmiş olalım. Böylelikle aramızdaki manevi bağın fiziki olarak somut bir bağı da var. Sahada 11 kişi olabilirsiniz ama, arkanızda 400 bin Ispartalı var. Yürekten başarılar diliyorum” diye konuştu.
Isparta Davrazspor Başkan Yardımcıları Mustafa Özaydın ve Oğuz Başaran'da tüm kentin Isparta için seferber olduğuna değinerek, “İnşallah hep birlikte bu işi başaracağız. Hedefimiz büyük. Süper Lig hedefini koymuştuk. Bu hedefimize ulaşmamız için herkes sorumluluklarını yerine getirmeli” dediler.
SDÜ Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fatih Kılınç'ta SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Çarıkçı'nın Isparta Davrazspor için kendilerine tam yetki verdiğini belirtti. Kılınç, başarı için her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Spor Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cem Çetin, “Sağlık ve antrenman konusunda en iyi desteği sağlayacağız” dedi.
Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara ise SDÜ yönetimine kahvaltı etkinliğinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Valimiz, Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, kent büyüklerimiz ve yönetimimizin bu destekleri bizi mutlu ediyor. Bizlerde üzerimize düşeni yapacağız. Başarı için çok çalışacağız. SDÜ'nün bilimsel çalışmalarından da faydalanacağız” şeklinde konuştu. Son olarak yıllarca Ispartaspor'a hizmet veren ve yeni kurulan Isparta Davrazspor ile yuvaya geri dönen takım kaptanı Sofu Baykal'da, takım üzerinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Isparta Davrazsporlulara SDÜ Spor Tesisleri gezdirildi.

Bu haber 578 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...