SDÜ Öğrenci Konseyinden “İkametini getir Bonus kazan”

20 Ağustos 2016 09:22

 

SDÜ Öğrenci Konseyinden “İkametini getir  Bonus kazan”

SDÜ Öğrenci Konseyi, 1 milletvekili temsil hakkı düşen Isparta'nın nüfusunu artırmak için çalışma başlattı. İkametini getiren üniversite öğrencilerine cazip imkânlar sunulacak.
SDÜ Öğrenci Konseyi, herkesten önce bir adım atıp, Isparta'nın nüfus sorununa ilişkin çalışma başlattı. Öğrenci Konseyi'nin başlattığı çalışma kapsamında ikametini Isparta'ya getiren üniversite öğrencilerine cazip imkanlar sunulacak. İkametini getiren öğrencilerin kimlik kartına etiket yapıştırılacak. Etiketli öğrenci kimlik kartlarına özel avantajlar sunulacak. İşte o avantajlar:
- Belediye Gıda Bank ve Giysi Bank Projesi kapsamında, ikametini Isparta'ya getiren ihtiyaç sahibi öğrencilere aylık ihtiyacı kadar gıda yardımında bulunulacak. Kıyafet ihtiyaçları da Giysi Bank'tan karşılanacak.
- İkametini Isparta'ya getiren öğrencilere Fırıncılar Odası tarafından günde 1 ekmek ücretsiz olarak verilecek.
- İkametini Isparta'ya getiren öğrencilere Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından indirim yapılacak, ihtiyacı olan öğrencilere de ücretsiz ulaşım imkanı sunulacak.
- İkametini Isparta'ya getiren öğrenciler, SDÜ Öğrenci Konseyi'nin anlaşma yaptığı işletmelerden özel indirimlar sağlanacak.

Bu haber 544 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...