EĞİRDİRSPOR BASKETBOL ERKEKLER BÖLGESEL LİGİNDE MÜCADELE EDECEK

22 Ağustos 2016 09:23

EĞİRDİRSPOR BASKETBOL ERKEKLER BÖLGESEL LİGİNDE MÜCADELE EDECEK

2014 Yılında Kurulan Eğirdirspor Kulübü bu kez Basketbol Erkekler Liginde mücadele etmek için teminat yatırarak liglere katılım hakkı elde etti.
İlçede her türlü sportif faaliyetin yapılmasına olanak sağlayan Eğirdirspor Kulübü, , Futbol, Voleybol, Triatlon, Briç, Masa Tenisi, Tekvando, Muay Thai, Atlı sporların ardından Basketbol branşında da bir takım kurarak bu yıl Bölgesel erkekler liginde mücadele edecek.
Kulübün Resmi facebook adresinden yapılan açıklamada " Kulübümüz Eğirdirspor Türkiye Basketbol Federasyonu Erkekler Bölgesel Liginde Mücadele etmek için gereken teminatı yatırarak, Futbol, Voleybol, Triatlon, Briç, Masa Tenisi,Tekvando, Muay Thai, Atlı sporların ardından Basketbol branşında da bir takım kurarak bu yıl Bölgesel erkekler liginde mücadele edecek. Bu spor dallarının ilçemize kazandırılmasında büyük emeği olan başta Eğirdirspor Kulübü Başkanımız Sayın Av. Halil İbrahim Uysal'a ve Bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e çok teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...