İŞKUR yeni binasına taşınacak

23 Ağustos 2016 18:09

Uzun yıllardır SGK İl Müdürlüğü’nün 3 ve 4’üncü katında hizmet veren İŞKUR İl Müdürlüğü, Davraz Mahallesi’nde yapımı sona eren yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor.

Yıllardır Isparta’da işsiz vatandaşlara hizmet veren İŞKUR İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü’nün 3 ve 4’üncü katında hizmet veriyor. İŞKUR artık daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Davraz Mahallesi’nde yapımı sona eren yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanıyor. Yeni hizmet binasına geçtikleri takdirde vatandaşlara daha iyi sunabileceklerini ifade eden İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, şunları söyledi:  “İŞKUR binamızı sevinçle karşılıyoruz. Binamız tamamlandı. Geçici kabulü yaptık ve artık şuanda taşınmaya hazır duruma geldi. Bununla ilgili de kendi çapımızda taşınmayla ilgili hazırlıklara başlamış olduk. Bu anlamda bize yardımcı olan sayın valimize ve hükümetimize bize böyle bir imkan sundukları ve yeni binamıza taşınmaması sağladıkları için çok teşekkür ediyorum. Burada biz SGK binasında kiracıyız.

Mevcut binamız birçok çalışma alanımıza uygun değil. Engellilerimiz çıkamıyor, biz aşağıya inmek durumunda kalıyoruz. Onlara hizmet vermekte güçlükler çekiyorduk. Biz gitgide büyüyen bir kurumuz. Binamız artık tamamlandı. Taşınma aşamasına geldik. Binamız zemin katla birlikte 5 katlı. Genel Müdürlüğü’nün belirlediği projeye uygun olarak yapılmış olan bir bina. Dolayısıyla orada hem işsizleri daha güzel ortamda ağırlamış olacağız. Onlara daha geniş toplantı salonunda bilgi verme imkanına erişeceğiz. Burada bunu yapamıyorduk. İş arayanlar geldiği zaman bunları belli bir odaya alıp  eğitim verme imkanımız yoktu. Yeni binamız bizim için, işsizlerimiz ve Ispartamız için hayırlı olsun. İnşallah orada daha güzel imkanlarla, daha güzel hizmetler vermeyi hedeflemiş olacağız.

 

Bu haber 596 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...