Ulusal yayın POSTA Gazetesinde Eğirdir Tanıtıldı

24 Ağustos 2016 14:46

Eğirdir Belediyesi ilçenin tanıtımı için çalışmaları sürdürüyor. Çok sayıda fuara katılarak ilçenin turizm, kültür ve ekonomik değerlerini tanıtan Eğirdir Belediyesi, yerel ve ulusal medyada da zaman zaman ilçenin tanıtımını yapıyor. Daha önce Vatan Gazetesi, Milliyet Gazetesi ve Posta Gazetesi ile iş birliği yaparak ulusal bazda Eğirdir'in tanıtımını yapan Eğirdir Belediyesi kapsamlı bir tanıtım çalışmasına daha imza attı.

Posta Gazetesinin Belediye Başkanlarıyla ortaklaşa yürüttüğü, belediyelerin halka birebir ulaşması, kentlerin tanıtımı ve halkın okuma alışkanlığını artırmayı hedeflediği projede Eğirdir yerini aldı. Bu proje kapsamında Eğirdir Belediyesi ile Posta Gazetesi işbirliği ile yapılan çalışmada, Eğirdir'in tanıtımı yapılırken, 10 bin adet gazete de Isparta, Eğirdir ve bazı köylerde halka ücretsiz dağıtıldı.

Türkiye'nin trajı ve içeriği bakımından çok tercih edilen gazetelerinden biri olan Posta Gazetesi'nde Eğirdir'in tanıtımı yapıldı. Pazar günü Potsa Gazetesi'nde 18 sayfasında tam sayfa Eğirdir'in tanıtımı yapılırken, Türkiye genelinde 400 bin aşkın gazete satıldı. Akdeniz bölgesinde de 30 bine yakın gazete okuyucu ile buluştu. Ayrıca Eğirdir Belediyesi, anlaşma gereği 10 bin adet gazeteyi de Eğirdir başta olmak üzere köylerde ve Isparta merkezde halka ücretsiz olarak dağıttı. Belediye basın ve Halkla İlişkiler Personeli ve Zabıta ekipleri, Isparta merkez başta olmak üzere köylere dağıtımını yaparak halkın gazeteyi okumasını sağlamış olmuş.

Hem gazete okuma oranının artırılması hem de Belediyelerin kendilerini Türkiye'ye tanıtması için gerçekleştirilen proje kapsamında Eğirdir sayfasını ülke genelinde 400 bini aşkın kişiye ulaştı. Posta Gazetesi, gazetede yer alan yazıları internet sayfasında da yayınlayarak Eğirdir'i milyonlara ulaştırmış oldu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Eğirdir'imizin tanıtımını her platformda elimizden geldiğince yapmaya çalışırız. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Tanıtım denilince fuarların yanında ulusal basın yani medya ön plana çıkıyor. Ulusal televizyon kanallarında zaman zaman ilçemizin tanıtımını yapıyoruz, trajı yüksek ulusal gazetelerde de Eğirdir'in tanıtılması için çalışmalar yapıyoruz. Posta Gazetesi ile daha önce de çalışmıştık, bu yıl da güzel bir çalışmayı iş birliği ile yaptık. Pazar günü Akdeniz eki ile birlikte Posta gazetesi Eğirdir'imize güzel bir şekilde yer verdi. Ayrıca Eğirdir başta olmak üzere etrafımızdaki yerleşim yerlerine de gazeteyi ulaştırarak okuma oranında katkıda bulunabildiysek ne mutlu bizlere. Isparta merkeze, Eğirdir'imizin köylerine, ildeki kafelere, otogardaki yazıhanelere ve otobüs işletmelerine gazeteyi ücretsiz olarak dağıttık. Umarım yaptığımız bu tanıtım ilçemiz ekonomisine olumlu bir şekilde geri yansır" dedi.

 

 

Bu haber 587 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...