Kosova Suvareka Belediye Başkanı’ndan Günaydın’a ziyaret

24 Ağustos 2016 15:02

Kosova Suvareka Belediye Başkanı Dr. Sali Asllanaj, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı ziyaret etti. Suvareka Belediye Başkanı Asllanaj, Isparta’yı gül şehri olarak bildiklerini ve kendi belediye binalarının önünde de Isparta gülünün bulunduğunu belirtirken, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu söyledi. Başkan Günaydın da, Suvareka Belediyesi ve Başkanını Isparta’da ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirirken, karşılıklı bilgi alışverişlerinin bundan sonrada devam etmesi temennisinde bulundu.

Isparta’da bulunmaktan ve Isparta Belediyesi’nin konuğu olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getiren ve Başkan Günaydın’a kendilerini kabul etmesinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Kosova Suvareka Belediye Başkanı Dr. Sali Asllanaj, belediyesi ve yerleşim yeri olarak bilgiler verdi. Bölgesinin tarıma dayalı olduğunu belirten Asllanaj, Isparta’yı gül şehri olarak tanıdıklarını ve kendi belediyelerinin önünde de bir adet Isparta gülünün dikili olduğunu aktardı. Türkiye’ye bugüne kadar Kosova için yaptığı desteklerinden dolayı teşekkür eden Asllanaj, Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu ve içerisinde bulunduğu zor günleri tez zamanda atlatacağına olan inancını dile getirdi.

Kosova Suvareka Belediye Başkanı Dr. Sali Asllanaj ve beraberindeki heyeti Isparta’da ağırlamaktan dolayı büyük memnuniyet duyduğunu belirten Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da Suvare ile Isparta Belediyesi’nin karşılıklı çalışmalarının olabileceğini, Suvare’nin çalışmaları hakkında da bilgi almaktan dolayı memnun olduklarını kaydetti. Gelecek dönemde de görüşmelerin devam etmesi temennisinde bulunan Başkan Günaydın, “Kosova’yı atalarımızdan dolayı çok seviyoruz. Oralar bize yabancı değil. Kendimizi yakın hissettiğimiz bölgelerden birisi. Isparta’mızı ve bizleri ziyaret ettikleri için Suvareka Belediye Başkanı Dr. Sali Asllanaj ve beraberindeki heyete teşekkür ederim” dedi.

 

 

Bu haber 582 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...