“Terörün her türlüsüne karşı dimdik ayaktayız”

27 Ağustos 2016 12:47

Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube Başkanı Batuhan Güldiken; Gaziantep’te, Artvin’de, Cizre’de meydana gelen terör saldırılarını kınadı. Güldiken’in mesajı şöyle: “PKK, FETÖ, IŞİD terör saldırılarında adeta yarış yapar halde. Ve ne yazık ki artık doğrudan doğruya halka saldırıyorlar.

20 Ağustos Cumartesi akşamı sokak arasında kına eğlencesi yapan yurttaşlarımıza hain bir terör saldırısı yapıldı. Halkın arasına giren canlı bomba kadın çocuk ayırımı yapmadan Gaziantep’i kan gölüne çevirdi. Perşembe günü tedavi gören 4 yaşındaki Ömer İlhan ile birlikte 55 yurttaşımız yaşamını yitirdi.

FETÖ’nun darbe girişimi günlerinde, saldırılarına ilginç şekilde ara veren terör, artık her gün bir başka yerde çirkin yüzünü gösteriyor ve terör örgütleri toplu katliamlarda bir biri ile yarışıyor.

Yine Perşembe günü açılış için Artvin’e giden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve konvoyuna PKK’lı hainler tarafından saldırı düzenlendi. Konvoya öncülük eden bir Jandarma şehit oldu, iki astsubayımız yaralandı. Kılıçdaroğlu: “Allah’ın verdiği bir canımız var, o da bu memleket için feda olsun.” Dedi. Haklıydı...

Ve Cuma günü sabah saatlerinde Cizre’den yüreğimizi yakan bir saldırı haberi daha geldi. Şırnak Cizre'de polis kontrol noktasına, teröristlerce bomba yüklü kamyonla intihar saldırısı düzenlendi. Saldırıda 11 polisimiz şehit oldu, 3'ü sivil 4'ü ağır 78 vatandaşımız da yaralandı.

Hepimizin siyasi görüşü ne olursa olsun terörün her türlüsüne karşı omuz omuza mücadele etmek zorundayız. Bu kandan beslenen hainlere gereken dersi el birliğiyle vermek zorundayız. Bu hainleri başımıza musallat eden emperyalist dış güçler ve onun içimizdeki maşalarına da el birliğiyle karşı gelmek zorundayız. İşte o zaman Türk Milleti, işte o zaman Büyük Türkiye Cumhuriyeti oluruz.

Bu alçak saldırılara karşı göğsünü siper eden, canlarını feda eden Şanlı Türk Ordusu’na yapılan her türlü itibarsızlaştırma hareketlerine de karşı durmak boynumuzun borcudur.

Umutsuzluk ve korkuya yer yoktur. Türk ulusu yaralarını saracak, hem terör örgütlerini hem de arkalarındaki emperyalist güçleri yenecektir.

Türkiye teröre dün olduğu gibi bugün de boyun eğmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizin bize emanetidir. O emanete kanlarımızın son damlasına kadar, göğsümüzü siper ederek dimdik karşı duracağımız açıktır!

Gaziantep’te, Artvin’de, Cizre’de yakınlarını yitiren ailelerimize ve Yüce Türk Milleti’ne başsağlığı,  Şehitlerimize ve vatandaşlarımıza rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza da şifalar diliyoruz.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti...  Yaşasın Türk Milleti...”

 

Bu haber 514 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...