Başkan Günaydın Mahalle Sakinlerini Dinledi

31 Ağustos 2016 16:27

Isparta Belediyesi mahallelerde sokak bazlı olarak başlattığı çalışmalarını devam ettiriyor. Matbaalar Çarşısı’nda 12 sokağı aynı anda altyapısıyla birlikte dayanıklı asfaltına kavuşturan Isparta Belediyesi son olarak da Zafer Mahallesi’nde çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında yorgun asfalt kaldırılırken, altyapı çalışmaları tamamlanan sokak ve caddelerde stabilize çalışmaları devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Zafer Mahallesi’nde başlattıkları çalışmalarla sokak ve caddelerin dişten tırnağa yenilendiğini söyledi. Mahallede daha önce yapılmış olan çalışmalarda kod yanlışlıklarının tespit edildiğini kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Mahalle sakinlerimiz sokaklarında su birikintilerinden şikâyetçiler. Altyapı yenileniyor ve bununla birlikte sokak ve caddelerimizin kodları yeniden düzenliyoruz. Her cadde ve sokağımızın kodunu alıyoruz. Altyapısını buna göre gerçekleştirdikten sonra, stabilize çalışmalarını tamamlıyor ve dayanıklı asfaltına kavuşturuyoruz” dedi.

Teknik ekibiyle birlikte çalışma alanında incelemelerde bulunan Başkan Günaydın, mahalle sakinleriyle de bir süre sohbet ederek taleplerini dinledi. Günaydın, “Zafer Mahallemizi de güzel bir şekle getiriyoruz. Zafer Mahallesi ile birlikte aynı anda 7-8 mahallede çalışıyoruz. Çalışmalar Zafer Mahallemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.   

Bu haber 622 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...