Davraz Pazaryeri’nde finale gelindi

10 Aralık 2012 18:11

Isparta Belediyesi tarafından Davraz Mahallesi’nde yapımına başlanan Kapalı Pazaryeri ve Fuar Alanı’nda sona gelindi. Şehrin önemli bir meydanı olması planlanan ve aynı zamanda kapalı pazaryeri olarak da kullanılacak Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryeri ve Fuar Alanı’nın 1 Haziran 2012’de ihalesi gerçekleştirilmiş ve 17 Temmuz 2012 tarihi itibariyle inşaatına başlanan pazaryeri 8 bin metrekareden oluşuyor. Maksimum 18, minimum11 metreyüksekliğe sahip olan pazaryeri yine maksimum 75 minimum45 metregenişliğine sahip bulunuyor.

Son olarak üst çatı kaplaması gerçekleştirilen ve yine aydınlatma sistemlerinde son aşamaya gelinen Davraz Mahallesi Kapalı Pazaryeri ve Fuar Alanı’nda incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, pazaryerinin fuar, festival ve büyük organizasyonlara da ev sahipliği yapabileceğini söyledi.

Çalışma alanında son incelemeleri yaptıklarını ve çalışmaların zincirleme devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çalışmalarımız inşallah bu hafta bitiyor. Hazırladığımız projemiz istediğimiz şekilde uygulandı. Bu alanımızın 5 ayda tamamlanacağını söylemiştik ve bitiriyoruz. Böyle bir projede kullanılacak olan malzemelerin imalat ve montajının bu süre içerisinde bitirilmesinin mümkün olamayacağı söyleniyordu. Ancak bugün bu pazaryerimiz de Avrupa standartlarında, yüksek kalite ile tamamlanmış oluyor. Modern çarşımız, esnafımıza ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

 

Bu haber 852 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...