6 AYDA 6 OTOMOBİL KAMPANYASI IYAŞ’TA BAŞLIYOR

31 Ağustos 2016 16:34

Her yıl ayrı ayrı geleneksel otomobil kampanyası düzenleyen Iyaşpark ile Iyaş Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu yıl ise birlikte dev bir kampanyaya imza atacak. Bu doğrultuda “her ay 1 otomobil” sloganıyla 6 ayda 6 otomobil dağıtılacak.

Iyaş’ın otomobil kampanyası başlıyor. Bu yıl Alışveriş Merkezi ile gıda bölümünün kampanyaları birleştirildi. 1 Eylül’de başlayacak kampanyanın ayrıntılarını IYAŞPARK AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış anlattı. Çalış, şu bilgileri verdi: “Iyaş olarak daima kazandırmayı hedefliyoruz. Kazandırmaya devam ediyoruz.

Bizim geleneksel olarak düzenlediğimiz çekiliş kampanyalarımız vardı. Bu yıl da bir kampanya ile müşterilerimizin huzurundayız. Daha önce alışveriş merkezi ve market şubelerimizle beraber farklı kampanyalar düzenliyorduk ama bu yıl kampanyamızı birleştiriyoruz. Çünkü zaman zaman müşterilerimizin algılamasında ve bizim anlatmamızda bir takım eksiklikler yaşıyorduk. Bu yıl kampanyamızı birleştiriyoruz. Kampanyamızı ‘her ay 1 araba’ sloganıyla başlattık. 1 Eylül’de başlıyoruz.

6 ay boyunca devam edecek. Ama biz bu kampanyayı sadece 6 ay değil, her ay olacak şekilde planlıyoruz. Ama ilk olarak 6 ayın startını 1 Eylül’de başlayacağız.

ÇEKİLİŞLER 2 AYDA BİR OLACAK

Alışveriş merkezindeki tüm mağazalar, marketlerimiz, tüm şubelerimiz ve hatta yakında açacağımız Iyaşpark Outlet Mağazamızda da geçerli olmak şartıyla kampanmızda 100 TL’lik alışverişe bir kupan vereceğiz. Çekilişleri 2 ayda bir yapacağız. 2 ayda bir şansımızı yenilemiş olacağız. 1 Eylül’de başladı, Ekim sonu gibi çekiliş olacak ve 1 Kasım’dan itibaren yeniden şansımızı yenilemiş olacağız. 2 araba çekilişi olacak ama sloganımız her ay 1 araba şeklinde. Tüm hemşehrilerimizi kampanyaya davet ediyorum.”

 

Bu haber 599 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...