Iyaş ve Iyaşpark AVM’de Kampanya Başlıyor!

1 Eylül 2016 17:35

Isparta Iyaş Alışveriş Merkezleri  ve Iyaşpark AVM’de beklenen çekiliş kampanyası başlıyor.  

Iyaş Marketleri ve Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, düzenlediği kampanyalarla bugüne kadar yüzlerce kişiye hediyeler kazandırdı. Iyaş Marketler Grubu  ve Iyaşpark AVM bu yıl çok farklı bir kampanya uygulaması ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu yıl Iyaş Marketleri  ve Iyaşpark AVM kampanyalarını birleştiriyor ve her ay bir kişiyi otomobil sahibi yapıyor. 01 Eylül’de başlayacak kampanya iki aylık periyodlar halinde gerçekleşecek . İki ay da bir yapılacak çekilişle iki kişiye birer adet Hyundai Accent Blue 1.4 CVVT Mode Plus otomobil hediye edilecek. Kampanyalar ;

01/09/2016  - 31/10/2016

01/11/2016 - 31/12/2016  

01/01/2017  - 28/02/2017   tarihleri arasında 2 aylık 3 dönem halinde gerçekleştirilecek. Her dönemin sonunda yapılacak çekilişle 2 adet talihli belirlenecek.

Kampanya tarihleri arasında Iyaş Marketleri ve Iyaşpark AVM’içerisindeki bütün mağaza ve stantlardan aynı gün içinde toplamda (Kömür, Akaryakıt, Tütün ve Tütün mamulleri harcamaları hariç)  100 TL ve katları tutarında (Her 100 TL ye 1  çekiliş hakkı) alışveriş yapıp  fiş / faturaları ile birlikte kampanya stantlarına gelerek kayıt yaptıran herkes çekilişe katılma hakkına sahip olacak. Katılımcılar kayıtlarını Iyaş Market veya Iyaşpark AVM’de kurulan kampanya stantlarından her ikisinde de yaptırabilecekler. Ayrıca yine Market ve AVM faturalarını birleştirebilecekler. Kampanya 6 ay devam edecek. Bölge halkının her yıl yoğun ilgi gösterdiği ve katılım sayısının artarak devam ettiği kampanyaya bu yıl 500 bin kişinin üzerinde katılım olması bekleniyor. 

Noter huzurunda ve halka açık olarak yapılacak olan çekilişler www.iyas.com.tr ve www.iyasparkavm.com web sitelerinde yayınlanarak asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalı ile tebligat yapılacak.

 

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...