“Teşkilatı kurmak için tekrar görevlendirildim”

3 Eylül 2016 12:28

Büyük Birlik Partisi(BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, FETÖ ile mücadele kapsamında Isparta teşkilatını feshettiklerini duyurmuştu. Teşkilatın feshedilmesinin ardından konuşan BBP İl Başkanı Taşören, "Genel Merkez tarafından Büyük Birlik Partisini Isparta'da yeniden kurmak ve temsil etmek için tekrar görevlendirildim" dedi.

BBP İl Başkanı Şener Taşören’den konuyla ilgili açıklamasında "Genel Merkez tarafından Büyük Birlik Partisini Isparta'da yeniden kurmak ve temsil etmek için görevlendirildim. Genel Başkanımızın açıklamalarının ardından yönetimimiz de bulunan 1 kişinin FETÖ/PDY ile bağlantısı bulunmasıyla birlikte yönetimimiz feshedildi ve yeni bir yönetim kurmak için yetkilendirildim. Büyük Birlik Partisi Isparta teşkilatını bu vatan hainlerinden temizleyerek yeni bir yönetimle yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcı Ünsal Karabulut ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Büyük Birlik Partisi'ni, 'Gül Diyarı Isparta'da Yeniden Kurmak ve Temsil Etmek İçin, Şener Taşören'e Teşkilat Başkanımız Haşim Yanar Tarafından, 'YETKİ' gönderilmesine karar verilmiştir" dedi.

BBP Genel Başkanı Destici ise konuyla ilgili "Bize, devletin istihbarat örgütlerinden ya da birimlerinden partimizde görevli kişilerle ilgili bir bilgilendirme gelmedi. Devlet, devletin istihbarat örgütü bize 'Partinizde görev yapan şu kişiler FETÖ ile bağlantılı' derlerse biz anında gereğini yaparız. Biz yine de bununla ilgili hem il başkanlarımızı hem de Merkez Karar Yönetim Kurulunu toplayarak, partimiz içinde bir komisyon kurarak bir çalışma yaptık. Bununla ilgili de özellikle soruşturma süreleri sona erene kadar bazı kişileri görevlerinden uzaklaştırdık. Mersin, Isparta ve Aydın illerimizi de feshettik. Bu konuda gereken her türlü adımı attık ve atmaya da devam edeceğiz" demişti.

Bu haber 705 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...