Vali Günaydın; “Tüm taraftarlarımızı Atatürk Stadyumuna bekliyoruz”

3 Eylül 2016 12:37

Vali Şehmus Günaydın, Isparta Davrazspor’un bu sezon içinde başarılı olarak profesyonel lige çıkması için taraftarlara büyük görev düştüğünü belirterek; “Taraftarlar her takımın itici gücüdür. Onlar tribünleri doldurup yapacakları tezahüratlarla takımlarını ateşlemelidirler. Ben, tüm taraftarlarımızı Pazar günkü Alanyaspor maçı için stadyuma bekliyorum” dedi. 

8 yıldır hiçbir profesyonel ligde takımı olmayan Isparta’da, Vali Şehmus Günaydın’ın göreve gelir gelmez TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in de destekleriyle başlattığı girişimler son derece önemli bir noktaya geldi. Öyle ki, bu konuda bu yıl BAL liginde mücadele edecek olan Isparta Özel İdarespor’un ismi Isparta Davrazspor olarak değiştirildi. İşadamlarından oluşan güçlü bir yönetim oluşturuldu ve bu yönetim de güçlü bir teknik kadro ve güçlü bir futbolcu kadrosu oluşturdu. Şimdi sıra, BAL liginde başarılı bir grafik çizerek şampiyonluğa oynamak.

SEZON AÇILIŞI YARIN

ALANYASPOR İLE YAPILACAK

Bu doğrultuda; Isparta Davrazspor, 2016 – 2017 Sezonu açılış maçını da 4 Eylül Pazar günü Isparta Atatürk Stadyumunda gerçekleştirecek. Yeşil – Pembeliler saat 18.00’de Süper Lig takımlardan Alayanspor ile karşılaşacak. Maç saat 18.00’de başlayacak.

VALİ GÜNAYDIN; “BU ŞEHRE

PROFESYONEL BİR TAKIM YAKIŞIR”

Tüm taraftarları Pazar günkü maça beklediklerini ifade eden Vali Şehmus Günaydın; “Isparta’ya vali olarak atamamın yapılmasının ardından Isparta ile ilgili bilgiler topladım. Bunlardan birisi de Isparta’nın uzun yıllar profesyonel liglerde bir takımının olmamasıydı. Tabiki her gün yaklaşık 250 bin kişinin yaşadığı bir şehrin profesyonel bir takımının olmaması gerçekten üzücü bir durumdu. Aslında Isparta’mıza profesyonel bir takım yakışır.

“TÜM ISPARTA BU İŞTE BİRLİK OLMALI”

Isparta’ya geldiğimizde hemen bu konuda çalışmalara başladık ve işte gördüğünüz gibi bir yönetim oluşturduk. Tabiki, burada olay sadece benimle veya Valilikle bitmiyor. Yani, bu takım sadece Valiliğin desteğiyle olmaz. Tüm Isparta bundan böyle birlik içinde olmalıdır. Tüm şehir topyekün Isparta Davrazspor’umuz için çalışmalı ve takımı layık olduğu yere hep birlikte çıkarmalıyız. Bu konuda büyük katkılarda bulunan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç ve sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ediyorum” dedi.

“STADYUMU TIKLIM TIKLIM

DOLDURUP TAKIMINIZI DESTEKLEYİN”

Bu noktada Ispartalı taraftarlara da büyük görevler düştüğünü vurgulayan Vali Şehmus Günaydın, konuşmasının devamında; “Taraftar bir kulübün ve bir takımın her şeyidir. Bir anlamda olmazsa olmazıdır. Taraftarlar bir takımın itici gücüdür. Takımı başarıya ulaştıran en önemli unsurlardan birisidir. Çünkü, onlar maçlarda Stadyumu dolayısıyla tribünleri tıklım tıklım doldurarak 90 dakika boyuncu takımlarına tezahüratlar yaparak futbolcuları ateşlerler ve takımın çok iyi oynamasını sağlarlar. Ben, bu konuda Isparta halkına ve Ispartalı sporseverlere inanıyor ve güveniyorum.

“FUTBOLCULAR TARAFTARIN

TEZAHÜRATLARIYLA MOTİVE OLURLAR”

Futbolcular da, taraftarların arkalarında olduğu bilinciyle yani taraftarlardan aldıkları bu güçle sahada daha iyi motive olur ve oynar. Nitece de rakiplerini yenerek galibiyetler alıp şampiyonluğa ulaşırlar. İşte Isparta’da bu birlikteliği sağlamalıyız. Ben, bunu sağlayacağımıza inanıyorum. Yönetimin ve Isparta halkının bu sezon bir bütün olarak takımı profesyonel lige çıkaracağına inanıyorum” diye konuştu.

 

 

Bu haber 737 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...