ATATÜRK STADI ŞENLENECEK..

3 Eylül 2016 12:39

Isparta Davrazspor, 4 Eylül Pazar günü Atatürk Stadyumu’nda Süper Lig takımlarından Alanyaspor ile özel maç yapacak. Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak.

Güller diyarının yeni takımı Isparta Davrazspor, taraftarı huzurunda Isparta’da ilk maçına çıkıyor. Isparta Davrazspor’un sezon açılışı için Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve  Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ın girişimleriyle özel maç organize edildi.

HAYDİ MAÇA
Isparta Davrazspor, 4 Eylül Pazar günü saat 18:00’da Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Alanyaspor’la hazırlık maçı yapacak. Isparta Davrazspor Kulübü yöneticileri, Atatürk Stadyumu’nda oynanacak maça tüm Ispartalıları davet etti.

ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

Öte yandan yöneticiler, sporseverlerin karşılaşma biletlerini Isparta’nın merkez Atatürk Stadyumu gişelerinden, Kafeler Caddesi’ndeki stantlardan temin edebileceklerini, maç günü de noktalarda satış olacağını duyurdu.  Bilet fiyatlarının ise açık 5, kapalı tribünün ise 10 TL olduğu belirtildi.

ALANYASPOR TARAFTARIN DA MAÇA YOĞUN İLGİ GÖSTERMESİ BEKLENİYOR

Bu arada Süper Lig temsilcisi Alanyaspor’lu taraftarında karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Karşılaşma için Alanyasporlu taraftarların kente gelerek takımlarını destekleyeceği öğrenildi.

 

Bu haber 708 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...