Engellilerin kursunu engelli Milletvekili açacak

10 Aralık 2012 18:17

Beyaz Ay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir, bugün başlatacakları Görme Engellilere yönelik Bilgisayar Kursu’nun Derneğin Genel Başkanı olan Engelli Milletvekili Lokman Ayva tarafından açılacağını söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde 22 ve 23. Dönem olmak üzere iki dönemdir Ak Parti İstanbul Milletvekili olan, Beyaz Ay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva bugün Isparta’ya geliyor.

Bugün Genele Başkanları Lokman Ayva tarafından açılacak bilgisayar kursuna 10 görme engellinin katılacağını ve kursun üç ay süreceğini ifade eden Beyaz Ay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir; “Genel Başkanımız sayın Lokman Ayva beyefendinin de katılımıyla görme engellilere yönelik bilgisayar kursumuzu bugün saat 11.00’de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz eğitim salonunda açacağız. Derneğimizce İş-Kur desteğiyle görme engellilere yönelik bilgisayar kursu projemize Milli Eğitim Müdürlüğü, Kütür ve Turizm Müdürlüğü ile İş-Kur Müdürlükleri de destek veriyor. Kurslar Turizm Müdürlüğü hizmet binasında verilecek. Sabahçı ve öğlenci olmak üzere ilk etapta 10 Görme Engellimiz 3 ay boyunca bilgisayar kursuna katılacak. Kursu bitirenlere sertifika verilecek. Bilgisayarlar görme engellilere yönelik özel donanımlara sahip şekilde dizayn edildi” dedi.

Beyaz Ay Derneği Isparta Şubesi Başkanı Ahmet Aydemir, bugünkü açılışa engellilerle ilgilenen herkesi beklediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber 726 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...