Milli Piyango Biletleri Posta Şubelerinde

10 Aralık 2012 18:18

Milli Piyango İdaresi ile Posta Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde, piyango biletleri bu yıl da Posta Şubelerinde satışa sunuldu.

Milli Piyango biletleri için baş bayilik yetkisi alan Posta Başmüdürlüğü, Yılbaşı tüm yurtta olduğu gibi Isparta’da da tüm şubelerinde görücüye çıkardı. Büyük ikramiyenin bu yıl 45 milyon lira olduğu milli piyango'nun yılbaşı özel çekilişi biletleri Isparta’da satışa sunuldu. Biletlerin satışına başladıklarını bildiren Posta Başmüdürü Yaşar Adanalı yaptığı açıklamada, hizmet yelpazelerini her geçen gün genişlettiklerini, bu kapsamda da Milli Piyango biletlerini de Posta güvencesi ile vatandaşlara sunduklarını söyledi.

Tam biletlerin 40, yarım biletlerin 20 ve çeyrek biletlerin ise 10 lira'dan satışa sunulduğunu kaydeden Adanalı; “Posta Müdürlüğü olarak, önceki yıl ilk defa Milli Piyango satışlarına başlamıştık. Posta Şubelerinin Milli Piyango satışı gerçekleştirmesi ve halkın yoğun ilgi göstermesi bizleri oldukça mutlu etmiştir. Milli Piyango biletleri satışlarımız seri numaraları alınarak kontrollü şekilde yapılmaktadır. Seri numaraları kontrol altına alınarak yapılan satışlarımız müşterilerimize güven vermektedir” dedi. Adanalı, yeni yıl özel çekilişinde büyük ikramiyenin 45 milyon lira olduğunu ve 1 kişiye 5 milyon, 1 kişiye 2 milyon ve 1 kişiye de 1 milyon lira ikramiye dağıtılacağını ifade etti.

Öte yandan Milli Piyango biletlerinin Posta Şubeleri tarafından satılmasının çok önemli bir girişim olduğunu söyleyen vatandaşlar da; “Geçmiş yıllarda Milli Piyango biletlerini seyyar bayilerden satın aldığımız zaman, acaba aldığımız bilet sahte mi diye içimize korku düşerdi.

Fakat Milli Piyango biletlerinin Posta Müdürlüğü şubeleri tarafından satışa sunulması nedeniyle gönül rahatlığı içerisinde almaktayız. Bu hizmetten ötürü Posta yetkililerine teşekkür ederiz” diye konuştular.

 

 

Bu haber 766 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...