“Bu devre içerisinde altyapı ve asfalt bitirilecek”

7 Eylül 2016 17:50

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün altyapı çalışmalarını tamamladığı Ayazmana Mahallesi Akyol mezarlığı önündeki bin 200 metrelik ana yolun asfalt çalışmaları da tamamlandı.

Son yıllarda büyük gelişim gösteren Ayazmana Mahallesinde öncelikle altyapı çalışmalarını tamamlayan ekipler asfalt çalışmasını da bayramdan önce bitirdiler. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, çalışmanın toplam uzunluğunun bin 200 metre olduğunu söyledi.

Yapılan yağmur suyu hattı ile birlikte yağmur sularını en yakın derelere aktardıklarını belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Yağmur suyu noktasında şehrimizde tehlikeyi ortadan kaldırdık. Burada yaptığımız bu çalışma ile de toplanan yağmur suları Ayazmana altında bulunan deremize deşarj edilecek” dedi.

Şehri baştan aşağıya yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehrin her noktasında çalışıldığını, şu an itibariyle Ayazma ile birlikte şehrin bir diğer noktası olan Zafer Mahallesi’nde aynı anda çalışıldığını dile getirdi. Başkan Günaydın, “Isparta’mızın altyapı ve asfalt çalışmalarını mahalle mahalle bitirmek için çaba gösteriyoruz. Bin 200 metre uzunluğundaki bu yolumuzun altyapısını ve asfaltını tamamladık. Bayramdan sonra bu mahallemizde yapılacak çalışmalarımızı da planladık. Geç saatlere kadar ve hafta sonu da çalışılıyor. Bu çalışmalarımızı ihale yöntemi ile değil, kendi ekip ve ekipmanlarımızla yapıyoruz. Tüm Isparta’mızı hedef aldık. Daha önce hedef aldığımız noktalar vardı; bunlar çoktan bitti. Şehri tamamen ele alıyoruz. Büyük bir çabayla, çift koldan çalışmak suretiyle bu devre içerisinde bu sorunları tamamen bitireceğiz” dedi.

 

 

Bu haber 750 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...